Szórakozás

A mi kis falunk színészeire rárontott egy medve a forgatáson

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2018. 09. 22. 08:24

Korábban a témában:

Izgalmasan telt az RTL Klub sorozatának forgatása. A történet szerint ugyanis Gyurit és Szifont felkergeti egy medve a fa tetjére, ami miatt a színészeknek órákat kellett a magasban tölteniük. Ráadásul egy igazi medvével forgattak.

Baleset érte A mi kis falunk színészét
Molnár Áron rosszabbul is járhatott volna.

Kemény nap volt, Csabával a fa tetején töltöttük az egész napot, csak négyszer jöttünk le rövid időre megpihenni. Hét-nyolc méteren ültünk fent a magasban, miközben az idomárok egy kitömött medvével próbálták rávenni a macit, hogy legyen mérges. Végül olyan jól sikerült, hogy nekiszaladt a fának, és elindult felfelé. Megijedtünk, hiszen feljebb mászni nem tudtunk, mert biztosítókötéllel a fához voltunk rögzítve a biztonságunk érdekében. Amit ebben a részben látnak a nézők, az teljesen hiteles lesz, mert a medve tényleg elindult felfelé, mi pedig tényleg megijedtünk!

– mesélte a Blikknek Lengyel Tamás.

A sorozat rendezője, Kapitány Iván azért hozzátette, a színészek nem voltak veszélyben, hiszen Brumi, a medve már 25 éves és bocskorától emberek között van. A fenti jelenethez is órákon át kellett noszogatni, hogy “támadást” produkáljon. Azt is azonnal abbahagyta, amikor idomárja rendre utasította.

Fotó: RTL Klub

Kiemelt kép: RTL Klub

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.