Szórakozás

A mi kis falunk színészeire rárontott egy medve a forgatáson

Izgalmasan telt az RTL Klub sorozatának forgatása. A történet szerint ugyanis Gyurit és Szifont felkergeti egy medve a fa tetjére, ami miatt a színészeknek órákat kellett a magasban tölteniük. Ráadásul egy igazi medvével forgattak.

Baleset érte A mi kis falunk színészét
Molnár Áron rosszabbul is járhatott volna.

Kemény nap volt, Csabával a fa tetején töltöttük az egész napot, csak négyszer jöttünk le rövid időre megpihenni. Hét-nyolc méteren ültünk fent a magasban, miközben az idomárok egy kitömött medvével próbálták rávenni a macit, hogy legyen mérges. Végül olyan jól sikerült, hogy nekiszaladt a fának, és elindult felfelé. Megijedtünk, hiszen feljebb mászni nem tudtunk, mert biztosítókötéllel a fához voltunk rögzítve a biztonságunk érdekében. Amit ebben a részben látnak a nézők, az teljesen hiteles lesz, mert a medve tényleg elindult felfelé, mi pedig tényleg megijedtünk!

– mesélte a Blikknek Lengyel Tamás.

A sorozat rendezője, Kapitány Iván azért hozzátette, a színészek nem voltak veszélyben, hiszen Brumi, a medve már 25 éves és bocskorától emberek között van. A fenti jelenethez is órákon át kellett noszogatni, hogy “támadást” produkáljon. Azt is azonnal abbahagyta, amikor idomárja rendre utasította.

Fotó: RTL Klub

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik