Szórakozás

Együtt imádkoztak vendégek és kiszolgálók egy gyorsétteremben – videó

Egy rákbeteg kollégát műtöttek azokban a pillanatokban.

Rendhagyó és igen erős pillanatokat rögzített videóra valaki egy észak-karolinai gyorsétteremben. Az alább látható felvételen az egyik belmonti Chick-fil-A egység látható, ahol a menedzser arra kéri a pult két oldalán állókat – tehát az alkalmazottakat és a vendégeket – hogy együtt imádkozzanak az egyik dolgozóért.

A nő, akiről csak annyi derül ki, hogy Trish a vezetékneve, mellrákban szenved, és épp azokban a pillanatokban kezdődött az operációja.

Az étteremvezető elmondja, hogy nehéz napjuk van, mert munkatársuk – akit a vendégek közül is sokan ismerhetnek – épp műtét előtt áll. A menedzser kicsit szabadkozik, hogy ő nem túlságosan jó az ilyesmiben, de megpróbálja, és már mondja is:

Drága Uram, kérlek, vigyázz Ms. Trish-re, mivel ma lesz a műtétje. Kérlek, add, hogy a sebész biztos kézzel végezze a szükséges beavatkozást.

Aztán arra kéri Istent, hogy mindenki, aki a műtőben van, a legjobb formában, éles ésszel, tiszta fejjel lásson neki a munkának. Végül elmondja, hogy nagyon várják vissza kollégájukat, akire óriási szükségük van, hisz fontos pillére a közösségnek.

Itt mindenki nagyon szereti őt. Kérem, kérem, hogy vigyázz rá, és hozd vissza közénk, hogy beragyoghassa napjainkat.

És aztán mindenki együtt mondja ki az áment. Erős pillanatok következnek:

https://www.facebook.com/FOX10Phoenix/videos/2168630639878134/

Az első hírek szerint a műtét rendben zajlott.

 

via Fox News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik