Szórakozás

A város, ahol mostantól egészen nyugodtan lehet nyilvánosan szexelni

Guadalajarában rendőr nem állíthatja le a szerelmet.

Új szabályozás lépett érvénybe Guadalajarában. A második legnagyobb mexikói városban mostantól bátrabban állhatnak neki szexelni a szabadtéri szeretkezés hívei a közparkokban, utcákon, autókban.

Egy augusztusban módosított rendeletben ugyan továbbra is az szerepel, hogy a nyilvános szex pénzbüntetéssel vagy elzárással büntethető, ugyanakkor belekerült egy olyan kitétel is, amely szerint a rendőrök csak akkor intézkedhetnek az ilyen ügyekben, ha valaki bejelentést tesz.

Tehát ha a járőrök a továbbiakban észreveszik, hogy egy párocska hevesen szerelmeskedik mások szeme láttára, nem avatkozhatnak közbe (hacsak valaki nem jelzi nekik, hogy őt zavarja a közszeméremsértés).

A módosító indítványt benyújtó politikus szerint ez a változtatás nem fogja meghozni azok kedvét a nyilvános szexhez, akik eddig nem szerettek az utcán meztelenkedni, viszont az intézkedés visszaszoríthatja a korrupciót (itt arra gondolnak, hogy az utcai szexelők nem fogják lefizetni az őket lebuktató járőrt) és abban is segít, hogy a rendőrök tényleg a fontos bűnügyekre tudjanak koncentrálni.

 

via NYPost, kiemelt kép: Carlos E Sainz/Wikipedia

„Be vagyok indulva, megdugsz?” – váratlan kérdéssel fordult útitársához egy nő
Ketten voltak a szerelvényen. Ja, és a biztonsági kamera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik