Élet-Stílus

„Be vagyok indulva, megdugsz?” – váratlan kérdéssel fordult útitársához egy nő

Ketten voltak a szerelvényen. Ja, és a biztonsági kamera.

Shane Brennant, a háromgyerekes családapát már a peronon kiszúrta az a nő, aki később a vonaton felajánlkozott neki.

A 38 éves wollongongi (Ausztrália) férfi a bírósági meghallgatásán elmondta: az ismeretlen nő – akinek egyébként „őrjítő teste volt” – odament hozzá, amikor a vonatra vártak, és nem sokat törődve a romantikus körítéssel, megkérdezte tőle:

Be vagyok indulva, megdugsz?

A családapa helyzetén tovább rontott, hogy amikor felszálltak a szerelvényre, az egész kocsiban csak ők ketten voltak, és a nő azonnal maszturbálni kezdett. A férfi nem vállalkozott a szeretkezésre,

végül kiegyeztek egy orális szexben,

amivel a nő kedveskedett Shane-nek. Arra nem számított az ausztrál férfi, hogy a vonat be van kamerázva, ezért aztán a vasúti cég alkalmazottai már a leszállásnál várták, és így jutott el az ügy a feljelentésig.

A vasutasok egyébként először azt hitték, hogy Brennan a szerelvény padlójára vizelt, mert a kamerán keresztül úgy tűnt, ám a férfi később elmagyarázta, hogy

kólával fertőtlenítette a péniszét az aktus után,

mert a nő „nem tűnt jófélének”. A férfi sajnálja tettét, egyrészt mert a családja vélhetően most tudomást szerez az esetről, másrészt mert 700 dolláros büntetést kell fizetnie. Mindenesetre azt be kell látni, hogy Brennan parádésan védekezett:

Ha nem ajánlkozik fel, kurvára nem csináltam volna semmit.

 

 

via Daily Mail, Mercury. Fotó: grahamec/CC/Wikimedia (illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik