Élet-Stílus

Börtönbe zárták a nőt, aki a reggeli vonatúton azzal ünnepelte szülinapját, hogy orálisan kielégített egy ismeretlent

A 34 éves ausztrál nőt és szexpartnerét a vonat biztonsági kamerái buktatták le.

Az ausztrál hatóságok letartóztatták azt a nőt, aki egy vonaton előbb maszturbálni kezdett, majd orálisan kielégített egy 38 éves férfit, akivel egy kocsiban utazott – írta a Daily Mail. Chantell Gordont az előző héten szeméremsértés miatt ítélte el egy bíróság a még decemberben, egy Wollongong városába közlekedő reggeli vonaton történt eset miatt.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Gordon előbb maszturbálni kezdett az egyik kocsiban, ahol rajta kívül csak egyetlen egy utas volt. A 38 éves Shane Brennan nézni kezdte a jelenetet, majd odament a nőhöz, aki végül orálisan kielégítette.

„Be vagyok indulva, megdugsz?” – váratlan kérdéssel fordult útitársához egy nő
Ketten voltak a szerelvényen. Ja, és a biztonsági kamera.

A jelenetet kiszúrták a vasút munkatársait, akik a biztonsági kamerák felvételein vették észre, hogy valami gyanús történt. Először egyébként azt hitték, hogy Brennan a padlóra vizel, és ezért állították meg, miután leszállt a vonatról. A férfi később elmagyarázta, hogy kólával fertőtlenítette a péniszét az aktus után, mert a nő „nem tűnt jófélének”.

A nőt is hamar megállították a rendőrök. Gordon nekik beismerte, hogy orális szexben részesített egy férfit. Elmondása szerint azért tette, mert születésnapja volt, és régi vágya volt, hogy ezt megtegye. A nőnek egyébként csak 22 nappal később volt a születésnapja – írta az Illawarra Mercury című ausztrál lap.

Gordon letartóztatását előző hét szerdán rendelte el egy bíró, miután a nő nem jelent meg a vonatos szexkalandja miatt ellene indított per tárgyalásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik