Szórakozás

Curtis 2015-ben: Az sem tűnt fel, hogy negyvenezret elköltök egy este cuccra

Több mint egy hete, augusztus 22-én robbantotta Majka a magyar médiabombát, amikor is a Szegedi Ifjúsági Napok színpadán kijelentette, hogy nem dolgozik együtt többet Curtisszel annak drogproblémái miatt.

Curtis legszívesebben zsonglőrködne a TV2 új műsorában
A rapper először szerepel ilyen nagyszabású műsorban.

A rapper nem tagadta problémáit – bár hozzátette, hogy szerinte mindenkinek megvan a saját drogja – sőt a Story magazin utánajárásának köszönhetően az is kiderült, hogy már 2015-ben megjelent életrajzi könyvében is mesélt droggal való kapcsolatáról. A Csibész biblia című könyvből kiderül, hogy Curtis a legelején nem sejtette, hogy ezekből a dolgokból baj lehet.

Még föl sem fogtam, mi történt. Gondoltam, belefér, ugyanolyan, mintha bulizás közben berúgnék. De sajnos tényleg nagyon bejött a kokain. Az sem tűnt fel, hogy negyvenezret elköltök egy este cuccra, mert úgyis megkeresem másnap. Akkor tényleg nem tűnt fel az embereknek, csak másnap. Ráadásul rosszul sem voltam tőle

– olvasható a könyvben, amelyben a rapper arról is mesélt, hogy a kokain mellett kipróbálta az ecstasyt és a speedet is.

(Kiemelt kép: Instagram/@curtis4ker)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik