Szórakozás

Demcsák Zsuzsának saját tanítványai vannak és matematikát is tanít nekik

A műsorvezető az elmúlt év tévémentes időszakában több munkát is vállalt. Egyebek mellett tanítani kezdett, már 12 diákja van, akiknek életkora nagyon változó.

Demcsák Zsuzsa nem kér a harsány műsorokból, mivel ő inkább elegáns
A műsorvezető azt taglalta, hogy milyen felkérésre mondana igent és mire nemet.

Van egészen fiatal, hatéves tanítványom, de 18, 20, 24 éves is. A legidősebb 48 éves. Nem titok, hogy Forgács Gábor színművész unokája is hozzám jár. A napokon belül nyolcéves Liza észrevett az újságban, és azt kérdezte az anyukájától, hogy „Zsuzsi néni olyan, mint a papa?”

– mesélte a Borsnak Demcsák Zsuzsa, aki arról is beszélt, hogy mit oktat.

Matematikát, angolt és beszédtechnikát tanítok. Szeretek gyerekekkel dolgozni, mert úgy látom, az oktatási rendszer nem mindig úgy nyúl a gyerekekhez, ahogy kellene. Velem viszont otthoni környezetben, mindent megbeszélve, szeretetben és sok dicséret mellett tanulhatnak. A beszédtechnika talán a legérdekesebb az összes közül, mert ott nemcsak a szájtartást vagy a hangok képzését tanuljuk, hanem rengeteg lelki gátat is fel kell oldani. A beszédproblémáknak a jelentős része ugyanis lelki eredetű. Ez azt jelenti, hogy nemcsak logopédiai eszközöket alkalmazok, hanem pszichológiai eszközöket is

– mondta már a Blikknek Demcsák, akinek se tanári, se pszichológiai végzettsége nincs, de a közgazdász és jogi diplomája miatt elboldogul a feladattal.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik