Élet-Stílus

Demcsák Zsuzsa feltűnt az RTL-en

Demcsák Zsuzsa szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt mondott fel a TV2-nél, és úgy tűnik, a szerződése már engedi, hogy a konkurens RTL Klubnál is szerepeljen, hiszen ma a Reggeli vendége volt.

Demcsák a médiában töltött 16 éve alatt 12 különböző reggeli műsort vezetett, több mint kétezerszer kelt hajnalban, de mint mondta, az elmúlt egy évben teljesen elszokott a koránkeléstől. Az exműsorvezető most sokkal több időt tölt a gyermekeivel, akik nagyon élvezik, hogy az anyjuk nincs annyira a reflektorfényben.

Tanítok, nagyon sokat fordítok, három könyvön is dolgozunk egyszerre. Nem hiányzik a képernyő, most kifejezetten izgultam is, amikor ide kellett jönnöm. (…) Nekem olyan mértékű fáradtság volt a szervezetemben, hogy egyszerűen fellélegeztem azután, hogy nem kellett minden nap megfelelnem, minden nap jelen lennem

– mondta az adásban Demcsák, aki mások mellett arról is beszélt, hogy saját elmélete szerint hogyan tudja leírni a szerelmet a matematika nyelvén.

Az adás egy részét a Facebookon is közvetítették, ott lehetett kérdezni Demcsák Zsuzsától, és az egyik kérdésre bevallotta:

jelenleg normális párkapcsolatban él.

Többet azonban nem árult el a szerelmi életéről.

Demcsák Zsuzsa a stúdióban, most kérdezhettek tőle!

Közzétette: Reggeli – 2018. április 23.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik