Szórakozás

Kim Kardashiannek nem volt akkora szerencséje, mint Pásztor Annának

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, koncert közben akarta megkéselni egy férfi az Anna & the Barbies frontemberét, Pásztor Annát. Az énekesnek még szerencséje volt, mert zaklatóját időben elkapták, de vannak hírességek, akik ennél rosszabbul jártak. Őket gyűjtöttük most össze.

Előzetesbe került Pásztor Anna zaklatója
A férfi pénteki koncertjén meg akarta késelni az énekesnőt.

A férfi már egy ideje zaklatta Pásztor Annát, összesen 196 oldalnyi levelet írt neki, és többször meg is fenyegette. A pénteki, Budapest Parkban tartott koncertre egy cipőjébe rejtett késsel érkezett, a hely biztonsági őrei azonban azonosították és elfogták őt. Ezt követően a bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Először 2017 novemberében, Facebookon keresztül vette fel a kapcsolatot az Anna & the Barbies frontemberével, majd 2018 februárjától rendszeresen, az énekesnő kifejezett tiltakozása ellenére is fenyegető üzenetekkel zaklatta őt. A Bors információi szerint az augusztus 3-i koncerten a férfi körülbelül a buli felééig a második sorban állt, majd amikor észrevette, hogy a biztonságiak kiszúrták, eltűnt és egy másik pólóban tért vissza. Miután a férfit elvitték, Pásztor órákat töltött rendőrségen, mivel szeretett volna a zaklatója szemébe nézni, de erről végül a rendőrök lebeszélték.

Azt akartam mondani neki, hogy állítsa le magát, meg akartam kérdezni: mégis miért viselkedik így? Olyan típus vagyok, akit megnyugtat az, ha szembenézhet a félelmeivel

– nyilatkozta a bulvárlapnak az énekes.

Brad Pitt

2014-ben mutatták be a Demóna című fantasy-t, aminek főszereplője Angelina Jolie volt. A színésznő akkoriban még boldog házasságban élt Brad Pitt-tel, így természetesen a film hollywoodi premierjén a Golden Globe-díjas színész is részt vett, bár utólag ezt minden valószínűséggel már megbánta. Az történt ugyanis, hogy a vörös szőnyeges bevonulás során egy férfi, Vitalii Sediuk odalépett hozzá és arcon vágta. Sediukot a biztonságiak szinte azonnal kiemelték a tömegből és elvezették, később pedig börtönbüntetésre ítélték. Sediuk egyébként nem csak Pittet zaklatta: Madonna, Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio és Will Smith és áldozatául esték már.

Beyoncé

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki a világ leghíresebb énekesnőjét, Beyoncét – akit pont ezért elég sok testőr védelmez gyakorlatilag a nap huszonnégy órájában – megtámadja a színpadon. Egy brazil férfi azonban ezzel egyáltalán nem törődött, amikor 2013-ban az énekesnő Sao Pauló-i koncertjén egyszer csak felugrott a színpadra és berántotta őt a tömegbe. Testőrei szinte a másodperc tört része alatt a színpadon voltak, hogy Beyoncét kihúzzák a tömegből, a kissé túlságosan nagy rajongással bíró férfit pedig elvezették. Mondanunk sem kell, Beyoncé ugyanonnan folytatta a show-t, ahol abbahagyta.

Kim Kardashian

Kim Kardashiant 2016 októberében érte támadás párizsi hotelszobájában. A celeb eredetileg a francia főváros divathetén vett részt testvéreivel és férjével, Kanye Westtel, egyik este azonban egyedül tért vissza szállásukra. Két férfi ekkor tört be hozzájuk, megkötözték Kardashiant, bezárták a fürdőszobába és ellopták több millió dollárnyi ékszerét, melyek között ott volt jegygyűrűje is. Az esetet követően összesen 17 embert – 3 nőt, és 14 férfit – tartóztattak le. A gyanúsítottak között volt Kardashian akkor 27 éves sofőrje is. Az incidens után a sztár súlyos hallgatásba burkolózott, annyira megviselték a történtek, hogy három hónapig közösségi oldalaira sem posztolt.

Kim Kardashian kirablói között lehet a saját sofőrje is
Újabb részletek derültek ki a több mint egy tucat letartóztatott férfiról.

Joss Stone

Az angol énekesnő, Joss Stone esete talán az egyik legfélelmetesebb. 2014-ben egy férfi azt tervezte, hogy elrabolja az énekesnőt, megszerzi az összes pénzét, majd megöli őt. A férfi végül állig felfegyverkezve el is utazott az énekesnő házához, de Stone szerencséjére a szomszédja kihívta a rendőrséget, így az támadó terve meghiúsult. A férfit azóta bíróság elé állították, ahol összesen 18 év börtönre ítélték.

Joss Stone 2016-ban. (Fotó: Mireya Acierto/FilmMagic)

Sajnos azonban nem minden sztár éli túl egy-egy rajongó túlzott szeretetét.

  • Christina Grimmie-t 2016-ban, 22 éves korában lőtte le egyik rajongója, miközben az énekesnő éppen aláírásokat osztogatott a zenekarával Orlandóban adott koncertje után. Az elkövető az eset után öngyilkos lett, a nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfit Kevin Loiblnek hívták, 27 éves volt és csak azért utazott el a koncertre, hogy végezzen a 22 éves sztárral.
  • A 21 éves színésznőt, Rebecca Schaeffert 1989-ben gyilkolta meg egy megszállott rajongója. A most 48 éves Robert John Bardo ekkor már harmadik éve követte és zaklatta a színésznőt, gyilkosságra viszont csak azt követően szánta el magát, amikor Schaeffer a Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills című filmben bevállalt egy erotikusabb jelenetet egy férfi színésszel. Bardo úgy érezte, hogy a színésznőnek bűnhődnie kell, amiért ő is „Hollywood egyik ribanca” lett, így elment a házához és lelőtte őt. A férfit – akiről később kiderült, hogy skizofrén – a bíróság tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.
  • A Beatles énekesét, John Lennont 1980. december 8-án ölte meg Mark David Chapman. A férfi aznap kétszer – mindkét alkalommal a New York-i Dakota-ház előtt –találkozott Lennonnal és feleségével, Yoko Onóval. Először csak aláírást kért az előző nap vásárolt Double Fantasy című lemezre, majd a második alkalommal lelőtte az énekest. Chapmannel volt a Rozsban a fogó egyik példánya, amelybe csak annyit írt: “Ez a vallomásom.”
Ezeket a hírességeket mind meggyilkolták
Tupac Shakur meggyilkolása a mai napig megoldatlan, és arra sincs magyarázat, hogy John Lennont miért ölték meg, de a legdurvább talán mégis Roman Polanski feleségének ügye.

(Kiemelt kép: Presley Ann/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik