Szórakozás

Kim Kardashian kirablói között lehet a saját sofőrje is

Megírtuk, több mint egy tucat embert tartóztattak le a napokban Kim Kardashian párizsi kirablásával kapcsolatban. Friss hír viszont, hogy ezek között van Kardashian sofőrje is, írja a Daily News.

Az oldal szerint ez a 27 éves sofőr volt az, aki azon az estén a hotelbe fuvarozta a celebnőt és a hatóságok már régóta sejtették, hogy volt egy beépített ember a csapatban – másképp ilyen rablást nehezen lehetett volna elkövetni. Kardashian ügyvédje, Jean Veil azt nyilatkozta, a 36 éves nő rendkívül boldog és megnyugodott a letartóztatások hallatán.

Mi történt?

Kim Kardashian október 3-án a divathét miatt egy párizsi hotelszobában tartózkodott, amikor maszkosok rátámadtak és fegyvert szorítottak a fejéhez. Több milliárd forintnyi ékszert raboltak tőle, köztük a nagy értékű gyűrűjét is. A történtek alatt férje koncertezett, testvérei pedig egy buliban voltak.

A helyi francia média arról számol be, hogy a 17 letartóztatott embert már jól ismerte a rendőrség korábbról: többeknek priusza van hamisítás, fegyveres rablás és kábítószer-kereskedelem miatt. Öten közülük egyébként rendőrnek adták ki magukat, írja a Le Monde.

A 17 emberből 3 nő, többen pedig 55 évnél is idősebbek. A legidősebb 72 éves és Pierre B-ként ismert, őt plascassier-i villájában tartóztatták le.

A rendőrök munkáját nagyban segítette az, hogy az egyik gyanúsított DNS-nyomot hagyott az egyik ragasztószalagon, amivel Kardashiant megkötözték.

A francia rendőrség egyébként úgy sejti, a rablók Antwerpenbe, a világ gyémántkereskedésének egyik központjába próbálták csempészni az ékszereket. A hatóságok 96 óráig tarthatják bent a gyanúsítottakat, utána vádat kell emelniük vagy szabadon kell engedniük őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik