Szórakozás

L.L. Junior életében volt időszak, mikor úgy gondolta, nőinek csadort kéne hordaniuk

Joshi Bharat műsorának, a néhány sebből vérző Joshi, a legjobb barátnak legújabb vendége L.L. Junior volt, aki a műsorvezetővel a féltékenységről, és a párkapcsolati konfliktusokról beszélgetett.

Joshi Bharat új műsora néhány sebből vérzik
Megnéztük az első részt és fájt.

Bár ma már nem jellemző rá, az énekes a műsorban mégis elárulta, volt az életében egy időszak, amikor nem állt tőle messze a beteges féltékenykedés.

Én voltam betegesen féltékeny, voltam lelki terrorista fiatal koromban. Mindenben féltékeny voltam, volt egy olyan ideológiám, hogy a nőm akkor csadorban, hogy senki ne lássa, csak az enyém legyen. Volt egy ilyen önző utam, megpróbáltam, de nem tartott pár hónapnál tovább

– mesélte a műsorban L.L. Junior, aki azt is hozzátette, úgy érzi, hogy a közösségi oldalak és a felgyorsult kommunikáció miatt eltorzultak az értékek.

Egy lájk egy kezdeményezés is lehet. Ma már nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy kit néz meg, hanem, hogy kit lájkol, kit követ

– tette hozzá a műsorban az énekes, aki szerint a hűség döntés kérdése, és bár a múltban ő is volt hűtlen, négy évvel ezelőtt megfogadta, hogy ilyen többet nem lesz.

(Kiemelt kép: Fem3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik