Szórakozás

L.L. Juniort meglopták nyaralása alatt

Az énekes éppen Dominikán pihen, ahová már régóta szeretett volna eljutni, de a nyaralás nem úgy alakult, ahogy tervezte. L.L. Junior felhőtlen kikapcsolódásába ugyanis beleszólt az, hogy ellopták a telefonját.

Régóta dédelgetett álmom volt eljutni egy kis pihenésre a Karibi-térség valamelyik tengerpartjára. Boldogan is töltök és élek meg minden percet itt Dominikán, de sajnos nem felhőtlenül. A nyaralásom második napján ugyanis ajándékvásárlás közben ellopták a telefonomat. Csak egy pillanatig nem figyeltem, és máris eltűnt. Minden fontos telefonszámom, adatom, kapcsolatom benne volt… Meg­lehetősen rossz kedvem lett emiatt, vagy húszezer kép és videó is elveszett, a fiaim születésétől kezdve megannyi emlék és sztori. Öröm az ürömben, hogy sok mindent elmentettem az otthoni számítógépemre, de például a telefonszámokat nem. Rendkívül kellemetlen ez, de nem engedem, hogy beárnyékolja a nyaralásomat

– mesélte a Borsnak L.L. Junior.

L.L. Junior úgy gondolja, bosszúból rongálták meg a kocsiját
A rappernek félmilliós kára keletkezett.

Az énekest kizsebelő tolvajt állítólag már megtalálták a helyi erők, ám a mobil egyelőre nem került vissza.

A helyi rendőrök nyomoznak az ügyben, remélem, megtalálják a telefont, az állítólagos tolvaj már kézre került, de mindent tagad. Mindig vigyázzatok értékeitekre és egymásra, bárhol is vagytok!

Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik