Szórakozás

Bódi Sylvi elköszönt: eltűnik a nyilvánosság elől

A modell meglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán. Korábbi bejegyzéseiből már kiderült, hogy Londonba utazott, ahol szeptemberig biztosan marad is. Ottléte pedig annyira tartósnak tűnik, hogy még macskáját is kiköltöztette magával.

Bódi Sylvi: Nem a plasztikai műtétek tartanak össze
A modell többek között azért néz ki jól, mert nem rak csak úgy bármit a szájába.

Bódi Sylvi azt azonban nem árulta el, hogy mik a tervei. Nagyon titokzatosan csak annyit írt, úgy döntött, elvonul a nyilvánosság elől. Ez szükséges ugyanis ahhoz a tevékenységhez, amivel foglalkozni fog a következő hetekben.

A gépen eldöntöttem, hogy most egy kicsit “eltűnök”. Érlelődött ez a gondolat már bennem egy ideje… Értsd ezt úgy, hogy kevesebbet fogok jelen lenni a közösségi médiás fórumaimon. Miért teszem ezt? Mert ez nekem jó. Mert nem akarom, hogy az életem minden pillanata a nyilvánosság számára látható legyen, mint egy nagy könyv, amiben ide-oda lehet lapozni. Túl sokat éltem én már “kifelé”… Szeretnék most egy kicsit “befelé” is. Egyébként is most egy olyan tevékenységet tervezek elkezdeni, amely elvonulást és magányt igényel, szóval most ne számítsatok tőlem napi posztokra. Lehet hetiekre sem. Majd meglátom. Ha úgy érzem, hogy van mondandóm vagy szeretnék megmutatni valamit, akkor nem fogom magam visszafogni. Egyébként megvan a véleményem a közösségi médiáról, talán egyszer majd megfogalmazom ezt is. Szóval sziasztok!

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2018, időpont: 5:53 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik