Élet-Stílus

Bódi Sylvi nagyszülei elvesztéséről írt

Bódi Sylvi ritkán ír ki olyan személyes tartalmat Instagramra, mint tette azt hétfőn: nagyszülei és cicája elvesztéséről beszélt követőinek. Nem is tudtuk, hogy ilyen érzelmi veszteségek érték az év első felében.

Az élet része az elmúlás is… Nekem ilyen szempontból nagyon kemény volt az évem elsö fele, hiszen pár hónap leforgása alatt elvesztettem a nagypapámat, a nagymamámat, s Zsombi cicámat is. 😞

– írta. Majd egy hosszú fejtegetést is megosztott az elmúlásról:

Vannak halálesetek, melyekre fel lehet készülni, de vannak amelyek váratlanul történnek meg… A halálra “jó idöpont” sosincs. Egyet lehet tenni: minél több minöségi idöt tölteni az illetövel. Sok örömteli pillanatot megélni együtt, nem véka alá rejteni az érzéseinket, megölelni egymást. Mert “az a nap” egyszer úgyis eljön, hiszen életünk homokórája születésünk pillanatában megfordult, s azóta megállíthatatlanul peregnek a homokszemek… ⏳ Azt nem tudni, hogy mennyi van még hátra… Viszont az, hogy a “homokórádat” milyen tartalommal töltöd meg, az Töled függ. Tölts minél több idöt azokkal, akik a szívednek kedvesek! Hallgasd meg a szüleidet, nagyszüleidet, beszélgess velük és minden távozáskor úgy öleld meg Öket, hogy a szíveitek találkozzanak! 🤗❣️ Sosem tudhatod, hogy mikor látsz valakit utoljára… Mikor mondod neki utoljára, hogy szereted… Szeress MOST!

 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2018, időpont: 9:52 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @sylvibodi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik