Szórakozás

Bódi Sylvi: Nem a plasztikai műtétek tartanak össze

A 37 éves szörfimádó modell elkezdett olvasni egy könyvet a cukorfogyasztás káros hatásairól, ami miatt azonnal ki is dobott mindenféle cukrot az otthonából.

Nyílt tengeren találkozott cápával Bódi Sylvi
Eddig mindig ép bőrrel megúszta a találkozásokat, de nagyon elővigyázatosnak kell lenni.

Húsz éve vegetáriánus vagyok, s igyekszem amennyire csak lehet tudatosan, egészsesen táplálkozni, de az a helyzet, hogy a cukrot nem számüztem teljesen az életemböl. Eddig

– kezdte közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki a könyvet kötelező olvasmánnyá tenné Az ember tragédiája mellett. Emelett az is kiderült posztjából, hogy miért néz ki ilyen jól.

Sokan rácsodálkoznak, hogy miért nincsen nekem 37 évesen narancsböröm. Hát azért, mert nem tömöm magam tele minden sz@arral. Több, mint 25 éve nem ittam kólát és egyéb cukros üdítöket. Leginkább zöldségeket fogyasztok és bizonyos gyümölcsféléket. Nem a plasztikai mütétek tartanak össze, hanem a tudatos táplálkozás. Megnézem és kétszer is átgondolom, hogy mit rakok a számba. Eddig is tudtam, hogy a cukor nem tesz jót nekünk, de kellett ez a könyv, hogy jól pofán legyek vágva és meg legyek rázva, így annak a maradék kis mennyiségnek is végleg búcsút mondjak, amit néhanapján fogyasztottam.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Júl 29., 2018, időpont: 7:14 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik