Szórakozás

Tóth Vera: A szexet is jobban élvezem ebben a testben

Tóth Verával beszélgetett Lilu a Liluland legújabb adásában, először a fogyásáról, majd szépségápolási titkairól mesélt az énekesnő. 

Az első téma az, amiről mindenki kérdezi, hogyan fogyott le, megbánta-e a döntését, így rögtön tisztázza a szokásos kérdéseket: gyomorszűkítő műtéten vett részt, melynek köszönhetően kevesebbet tud enni, így részben ennek köszönheti a fogyást.

Azt viszont hozzáteszi, hogy teljes életmódváltással jár a műtét, és nem csak az étkezési szokásait kell megváltoztatnia az embernek, hanem az egész életétszemléletét. Nem csak arról van szó, hogy innentől kisebb adagokat eszik, de jóval lassabban, odafigyelve, minden étkezést mintegy szertartásként megélve. Egészében változott meg, mióta lefogyott.

Sokat finomodtam. Minden testalkatnak megvan a velejáró személyisége, stílusjegyei. Mondták a barátaim, hogy azért örülnek, hogy a pofám ugyanakkora, mint régen. Szeretek káromkodni, szeretek hedonista lenni, meg mindent, ami szájon át történik. Ami megváltozott, az a mértéktartás.

A pasizással túlsúllyal sem voltak problémái, az adott állapotából is mindig kihozta a legjobbat, sosem volt boldogtalan kövér lány, de rájött, hogy foglalkoznia kell saját magával ahhoz, hogy boldog legyen. Azóta azért könnyebben flörtöl:

Élvezem a testbeszédet, a játékosságot, ami egy férfi és egy nő között zajlik. Van egy olyan érzése az embernek 100 kiló felett, hogy nem mindent engedhet meg magának, állandóan vissza kell fognod magad, rengeteg vagy. De ha elhatároztam, hogy én azt a pasit akarom, akkor megkaptam.

Lilu azt is megkérdezi tőle, hogy jobban élvezi-e a szexet ebben a testben. Tóth Vera rögtön rávágja a választ, gond nélkül viccelődik egykori súlyával:

Sokkal könnyebb vagyok, mindenkinek könynebb. Az ember 100 kiló felett megtanul repülni, hogy ne érezze annyira a másik, hogy hány kiló vagy.


 Kiemelt kép: Instagram / @tothveraofficial

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik