Szórakozás

Zimány Linda 10 év múlva már a gyerekét tanítaná sminkelni

Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu új magazinja számára készített interjút Zimány Lindával, akivel leginkább sminkekről, plasztikázásról és külsőségekről beszélgettek. Zimány Linda 14 éves kora óta, vagyis már közel húsz éve ismert, azóta modellkedik és él gyakorlatilag kamerák előtt, valószínűleg ennek is köszönhetően foglalkozik rengeteget külsejével, így nem véletlen, hogy ebben az interjúban is ez volt a téma.

A műsorvezető arról próbálta kérdezni Zimányt, hogy nem tartja-e aggályosnak, hogy követői, akik közt sok a kislány, csak a tökéleteset látják Instagramján, ami számukra elérhetetlen. A modellből ügyvéddé vált Zimány ezzel nem feltétlenül ért egyet, szerinte az Instagramra amúgy is mindenki csak a legszebb pillanatait teszi ki, illetve ahogy fogalmazott:

Szerintem semmi olyan dolgot nem csináltam az életemben, ami másoknak nem elérhető.

A fenti mondatát aztán bővebben is kifejtette. Azt mondta, nyilván kell egy bizonyos alkat meg kinézet a szépségversenyekhez, de azt gondolja, hogy ezekre bárki jelentkezhet és ugyanúgy küzdhet, meg edzhet érte. Ahogy edzett ő is azért, hogy elinduljon egy fitneszversenyen, ami szerinte

keményebb volt, mint az államvizsga.

Lilu abba is belekérdezett, hogy pontosan milyen beavatkozásai voltak Zimánynak, aki részletesen felsorolta, hogy az elmúlt években miket változtatott meg külsején, és milyen kezelésekre jár rendszeresen:

  • Volt egy orrsövényműtétje, orra pedig azért tűnik néha vastagabbnak, mert a porc nő az orrában.
  • Orrnyergét rendszeresen tölteti hialuronnal,
  • ahogy a száját is hialuronnal tölteti félévente, már húszéves kora óta.
  • Mellét azért műttette meg, mert sokat sportolt és úgy fogalmazott, hogy elfogyott a melle, de nem akarja újra megműttetni, maximum csak szülés és szoptatás után.
  • Arcát nem műttette meg, állítása szerint az csak izmosabb lett az edzésektől.
  • Tavalyelőtt kezdte el botoxoltatni homlokát két szemöldöke közt,
  • illetve póthajat is visel, amitől hosszabb és dúsabb a haja.

Mindössze ennyit változtatott magán Zimány, aki úgy fogalmazott az interjúban, hogy

a megelőzésben hisz.

Így néz ki a valóságban Zimány Linda
Megmutatta mi a különbség az Instagram és a valóság között.

Arról is beszélt Lilunak, hogy az Instagramra kikerült képein nem csak a sminkkkel, de a fényekkel, filterekkel is csal, a fotókat pedig retusálja, ezért a műsorvezető megkérdezte, mit gondol, hogy nézne ki ezek nélkül most, 32 évesen. A kérdésre, hogy mi lenne, ha csak egy olyan lány lenne, aki nem akart volna ennyi energiát szánni arra, hogy a saját elvárásai szerint szebb legyen, azt válaszolta:

Hát fogalmam sincs. Lehet hogy a bőröm ugyanilyen lenne, nem tudom. De azért jó tudni, hogy teszek érte.

Az interjú végén a kérdésre, hogy milyennek látja magát tíz év múlva, Zimány a következőt válaszolta:

Akkor már reméljük, hogy lesz gyerekem, és tanítom őt sminkelni esetleg. De mindenképpen ügyvédnőként látom magam elsősorban, és már családdal. Azt hogy külsőleg milyen leszek, azt majd a jövő hozza. Biztos, hogy több ráncom lesz.

A legérdekesebb választ pedig a legutolsó kérdésre adta Zimány, miszerint mit mondana lányának, ha az a 18. születésnapján azt mondaná, hogy feltölteti a száját, mert vékonynak látja azt:

Ha gyönyörűnek fogom látni, akkor biztos azt fogom mondani, hogy ne csinálja.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik