Szórakozás

Nehezen esett le a fiatal nőnek, hogy ebből a helyzetből nem menekülhet

Csak azért vagyunk biztosak benne, hogy minden bizarr fordulata ellenére a lenti videón valós, és nem előre megrendezett eseménysor látható, mert tutira nincs ember, aki ennyi őrültséget ki tud találni.

Az különös eset június 25-én, kora délután történt, a kanadai Edmontonban, egy kis boltban. A pénztáros kiszúrta, hogy egy fiatal pár hamis hitelkártyával akar fizetni, ezért hívta rendőrséget. A CTV News videója ott kezdődik, hogy a helyszínre érkező rendőr közli a sráccal és a lánnyal, hogy letartóztatja őket. Ekkor elszabadul az őrület.

A férfi először rálöki a nőjét az ajtóban álló rendőrre, és megpróbál kirohanni. Nem jár sikerrel, ráadásul a pólóját is elveszíti. Ekkor a másik irányba próbálkozik, a raktáron keresztül. Minden zárva. Visszatér a boltba, ahol a rendőr sokkolót fog rá. A srác egy zacskó ropogtatnivalóval fenyegetőzik, de rájön, hogy a fegyvere nem túl hatékony, ezért látszólag megadja magát. Aztán mégis támadásba lendül, mire a rendőr végre lelövi a sokkolóval.

A lány, aki mindeddig türelmesen várta fejleményeket, úgy dönt, ő is szökni próbál. A raktárba megy, ahol a barátja egyszer már kudarcot vallott. Igen ám, de neki több esze van, megtalálja a kivezető utat. Egy ideig legalábbis ezt hiszi. A slusszpoént nem írjuk le, hogy minél nagyobbat üssön! Csak annyit árulunk el, hogy a rendőrök végül a nőt és a férfit is őrizetbe vették, később pedig hitelkártyacsalással, károkozással, és a letartóztatásnak való ellenállással vádolták meg őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik