Szórakozás

Nehezen esett le a fiatal nőnek, hogy ebből a helyzetből nem menekülhet

24.hu
24.hu

2018. 07. 02. 15:32

Csak azért vagyunk biztosak benne, hogy minden bizarr fordulata ellenére a lenti videón valós, és nem előre megrendezett eseménysor látható, mert tutira nincs ember, aki ennyi őrültséget ki tud találni.

Az különös eset június 25-én, kora délután történt, a kanadai Edmontonban, egy kis boltban. A pénztáros kiszúrta, hogy egy fiatal pár hamis hitelkártyával akar fizetni, ezért hívta rendőrséget. A CTV News videója ott kezdődik, hogy a helyszínre érkező rendőr közli a sráccal és a lánnyal, hogy letartóztatja őket. Ekkor elszabadul az őrület.

A férfi először rálöki a nőjét az ajtóban álló rendőrre, és megpróbál kirohanni. Nem jár sikerrel, ráadásul a pólóját is elveszíti. Ekkor a másik irányba próbálkozik, a raktáron keresztül. Minden zárva. Visszatér a boltba, ahol a rendőr sokkolót fog rá. A srác egy zacskó ropogtatnivalóval fenyegetőzik, de rájön, hogy a fegyvere nem túl hatékony, ezért látszólag megadja magát. Aztán mégis támadásba lendül, mire a rendőr végre lelövi a sokkolóval.

A lány, aki mindeddig türelmesen várta fejleményeket, úgy dönt, ő is szökni próbál. A raktárba megy, ahol a barátja egyszer már kudarcot vallott. Igen ám, de neki több esze van, megtalálja a kivezető utat. Egy ideig legalábbis ezt hiszi. A slusszpoént nem írjuk le, hogy minél nagyobbat üssön! Csak annyit árulunk el, hogy a rendőrök végül a nőt és a férfit is őrizetbe vették, később pedig hitelkártyacsalással, károkozással, és a letartóztatásnak való ellenállással vádolták meg őket.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.