Szórakozás

Kiss Ramóna máris visszatér a Barátok Köztbe

A színésznő 2017 februárjában jelentette be, hogy lezárja élete addigi szakaszát és 16 év után kiszáll a Barátok Köztből. Kiss Ramónát már egy éve nem láthatják a nézők a sorozatban, ellenben azóta is az RTL Klub oszlopos alakja maradt, ahol a legnagyobb műsorok vezetését bízzák rá.

Kiss Ramóna: Nagyon-nagyon összeomlottam
A színésznő annyi bántást kapott, amit még életében soha.

Mindeközben a Barátok Közt is jelentős évébe ért, hiszen a 20. évfordulóját ünnepli. Ennek alkalmából sok régi szereplőt visszahívtak. Így nem csak Berényi Claudia, de Szentmihályi Zsófi is újra felbukkan.

Amikor meghoztam a döntést, hogy távozom a Barátok köztből, még nem tudtam, mit hoz a jövő. Egy biztos pont volt az életemben munka szempontjából: a színház! Ez azóta is aktív része a mindennapjaimnak, jelenleg nyolc darabban játszom. Azt persze, reméltem, hogy egyszer még, ha csak egy kis időre is, újra Zsófi bőrébe bújhatok. De nem gondoltam, hogy ilyen hamar

– mondta a Blikknek Kiss Ramóna, akinek szereplése ugyan rövid lesz, de elárult róla néhány dolgot.

Zsófi mindig is minden lében két kanál típusú csaj volt, és most sem hazudtolja majd meg magát. Kicsit felpezsdíti a hangulatot, ám ezúttal nem összekuszálja, hanem kibogozza a szálakat.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik