Szórakozás

Kiss Ramóna: Nagyon-nagyon összeomlottam

A színésznő a Barátok Köztben vált ismertté, ahol 16 évig alakította Zsófi karakterét, azóta viszont műsorvezetőként láthatják a nézők a képernyőn. Először az X-Faktorban, majd a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában kapott lehetőséget, utóbbi során azonban nagyon sok kritika érte.

Kiss Ramóna hozzászokott, hogy bántják
Szerinte napi szappanoperás szereplése, Szentmihályi Zsófi karaktere ugyanúgy áldás is, mint átok. 

Kiss Ramóna korábban még úgy nyilatkozott, hogy az évtizedek során hozzászokott a bántásokhoz, de most kiderült, hogy nagyon megviselták a negatív kritikák.

Amikor a celeb vagyok, ments ki innen! elindult én számítottam rá, hogy nem lehet pótolni Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Óriási figurák, tizenakárhány éve itt vannak a palettán, megszerették őket a nézők és elfogadták. Az már egy veszélyzóna, hogy beállsz a helyükre, pláne nőként. Ez nem tetszett a nézőknek és nagyon sok bántást kaptam. Talán életemben nem bántottak ennyien és nagyon-nagyon összeomlottam

– mesélte Tatár Csillának a celeb, aki ezzel kapcsolatban egy dolgot bánt meg.

A műsort nem bántam meg, hanem azt, hogy akkor ott nem álltam ki magamért és nem mondtam azt, hogy felnőtt nő vagyok, elindultam ezen a területen, lehetőséget kaptam, a legjobb tudásom szerint teszem a dolgom, leszek még jobb, türelmet kérek. Ezt nem mondtam el, hanem meghunyászkodtam és nem kellett volna.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik