Szórakozás

Ábrahám Edit elbizonytalanodott, miután távozott a Barátok Köztből

A színésznő nehéz éveken és sok változáson van túl. Már négy éve annak, hogy otthagyta Berényi Claudia szerepét, ami után a házassága is felbomlott. Ábrahám Edit pszichológus segítségével állt talpra, azóta láthattuk A Nagy Duettben és régi vágyait is elkezdte megvalósítani. A színésznő angolul tanul és egy tánciskolába is beiratkozott.

Megvalósítottam egy régi álmomat is: elkezdtem argentin tangózni. Az iskolába ugyan egyedül járok, de ott mindig van valaki a tanárom kívül, akivel táncolhatok. Már olyan jól megy, hogy nemsokára milongán is részt vehetek, ami egy eredeti argentin tangó-estet jelent, ahová már haladók járnak

– mesélte a Best magazinnak Ábrahám, aki hamarosan újra szerepel néhány epizód erejéig a Barátok Köztben.

Berényi Claudia visszatér a Barátok Köztbe
Ábrahám Edit örömmel forgat újra a sorozat stábjával.

A színésznő a sorozat 20 éves fenállásának alkalmából tér vissza régi karakteréhez, amit annyira élvezett, hogy azt sem bánná, ha újra állandó szereplő lehetne. Ábrahám Edit bevallotta, hogy már az évekkel ezelőtti távozozása után is megfordult a fejében, hogy rossz döntést hozott.

Bár szerettem Claudia szerepét, 2014-ben otthagytam a sorozatot. Akkor jó döntésnek tűnt, de később már előfordult, hogy elbizonytalanodtam: hiányzott a stúdió, a munka, a kollégák, a túlfeszített munka viszont nem. Jólesett időről időre pár epizódra visszatérni, és most, hogy újra Claudiát alakíthatom, lubickolok a szerepben.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik