Szórakozás

Ábrahám Edit elárulta, miért hagyta ott a Barátok köztöt

Biztos megélhetést, óriá­si népszerűséget hagyott ott Ábrahám Edit, amikor úgy döntött, kiszáll az RTL Klub napi sorozatából. Berényi Claudia megformálójának nem a folyamatos médiafigyelemmel akadt gondja, hanem úgy érezte, nem volt más választása.

“Fizikai tünetei voltak a fáradtságnak, például elkezdett fájni a derekam, kezdődő porckorongsérvem lett. A kimerültségtől egyszer borzasztóan rosszul lettem. Rossz volt a közérzetem, erős szívdobogásom lett, el akartam ájulni. Nem tudtam, mi ez, abban a pillanatban azt hittem, meghalok. Kértem, hogy hívjanak mentőt. Kiderült, hogy semmilyen szervi problémám nincs, pánikrohamom volt. A szervezet jelez, ha besokall, ha nem bírja tovább. Nem vártam meg a harmadik jelet, azt, hogy jól fejbe vágjon valami, amitől aztán kénytelen leszek megállni. Leálltam magamtól” – mesélte a Borsnak a színésznő, aki szerencsének tartja, hogy abban a helyzetben még férjével élt, és megtehette, hogy azonnal vált.

Ábrahám Edit azt is elárulta, az elmúlt két évben a pánikroham nem ismétlődött meg, és bár hiányzik is neki a rendszeres munka, azért folyamatosan el van látva feladatokkal.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik