Szórakozás

Will Smith lánya gyerekkorában rányitott a szüleire

Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith nemrég saját online talkshow-t indított, melyben egyre nehezebb témákról beszélget lányával, a 17 éves Willow-val. Itt derül ki az is, hogy a lány 9 évesen vagdosta magát, most pedig azt vallotta be, hogy gyerekként egyszer rányitott a szüleire szex közben. 

Hogy ezek a durva dolgok tényleg akkor, élőben derülnek-e ki, azt nem tudjuk, mindenesetre Jada Pinkett Smith meglepődése elég őszintének tűnik. A kislány juice-ért indult éjszaka a földszintre, amikor meglátta, hogy nyitva van szülei szobaajtaja, és benézett rajta. Csak sziluetteket látott, de így is sokkolta az élmény.

Az anyuka ezután saját élményeiről beszél, elmondja, hogy őt a nagymamája úgy világosította fel, hogy megtanította önmagának örömet szerezni. Azt gondolta, fontos tudnia, hogy az öröm forrása ő maga, nem pedig az a majdani férfi, akivel elveszti a szüzességét. 9 éves volt ekkor.

Úgy tűnik, Jada Pinkett Smith számára semmilyen téma sem tabu, vajon mire számíthatunk még?

Sex Talk! Personal Stories From Three Generations

Jada Pinkett Smith reveals everything from losing her virginity, to embracing abstinence, and her addiction to sex toys. Willow Smith shares how she first learned about sex, and Gammy explains how her introduction to sex created a lot of shame in her life.

Közzétette: Red Table Talk – 2018. június 11.

Kiemelt kép: Getty Images / Stephane Cardinale Corbis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik