Szórakozás

VV Aureliót emberrablással gyanúsítják

A rendőrség gyanúja szerint A Való Világból ismert Aurelio Caversaccio több társával együtt elrabolt egy fiatal férfit, aki korábban  meglopta őt egy szórakozóhelyen – írja a Story magazin. A lap szerint az eset még 2017 őszén történt, amikor Aurelio kabátzsebéből valaki elvett 180 ezer forintot, a reality-celeb pedig a feltételezett tolvaj után eredt.

vv-aurelio(210x140)(1).jpg (vv aurelio)
Aurelio: Drogoztam, de nem vagyok bűnöző
VV Aureliót egy közúti ellenőrzés során bódult állapotban, drogokkal fogták meg a rendőrök. Házkutatás során további kábítószergyanús dolgokat találtak a lakásán.

A Story információi szerint Aurelio és társai késekkel fenyegetőzve rángatták ki egy kocsmából a feltételezett tolvajt, akit felpofoztak, vagy kocsiba raktak és elvittek valahova. Mint később kiderült, a férfit végül kirakták valahol az út szélén, hogy sétáljon haza – két nappal később került elő. A lap megkereste Aureliót, aki nem cáfolta, hogy a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki őt, de nem akart nyilatkozni. Helyette ügyvédje beszélt, aki a következőt mondta:

Az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni. Amiben a nyomozóhatóséggal nem értünk egyet, az az, hogy ezt hogyan tette. Az ügyfelem ellen egyelőre csak a férfi vallomása áll rendelkezésre. Határozott álláspontom szerint a bizonyítékok egyike sem támasztja alá a gyanú egyetlen szegmensét sem.

Aurelio egyelőre szabadlábon védekezik, de akár börtönbe is kerülhet, ugyanis a vád súlyos:

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt folytat ellene nyomozást.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik