Szórakozás

Lánya elvesztéséről nyilatkozott Várkonyi András

Várkonyi András alig egy hét­tel ezelőtt veszítette el lányát, a mindössze 39 éves Várkonyi Andreát. A Győri Nemzeti Színház tagja és a Barátok közt szereplője hosszan tartó be­teg­ség után hunyt el.

Várkonyi András elsőként a Borsnak nyilatkozott a történtekről.

Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk. Igyekszem a munkámra koncentrálni, ez most nemcsak elfoglaltság, hanem lelki terápia is ezekben a nehéz időkben. Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is

– mondta a lapnak a színész, aki most többet dolgozik, mint valaha.

Az idegi megterhelés vesz ki a legtöbbet a szervezetemből. Igyekszem nem mindent a lelkemre venni, dacára annak, hogy szörnyű dolog történt velem mostanában, de rendkívül sokat rontana az állapotomon, ha így tennék. Habár a szakmai és az öregségi nyugdíjban is benne vagyok már, többet dolgozom, mint eddig bármikor, hiszen a sorozat mellett színházban is játszom, illetve sokat szinkronizálok is. Nem tudom, milyen a nyugdíjasélet, belőlem hiányzik az elfekvős, henyélős életérzés, pedig amikor a kisunokámmal focizom, bizony érzem, hogy nem vagyok már annyira aktív, mint ifjabb koromban.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik