Szórakozás

Székhelyi József rákja két évvel ezelőtt még gyógyíthatatlan lett volna

A 71 éves színész már fél éve jár kemoterápiára, aminek köszönhetően a daganat összezsugorodott. Székhelyi József emellett nagyon elszánt, hogy meggyógyuljon, családja is mindenben segíti. Mindez persze nem lett volna elég, ha néhány éve kellett volna szembenéznie betegségével.

Mirigyhámrákom van, ami két évvel ezelőtt még gyógyíthatatlan volt. Még nem volt rá kezelés, néhány hét alatt megfojtotta az embert. Ma már van rá egy célzott kemoterápia, amellyel gyógyíthatóvá vált a kór. Speciális az a platinaalapú koktél, amely jó eredménnyel kezeli ezt a betegséget. Ez voltaképpen egy méreg, ami a ciánnál egy kicsivel erősebb, célzottan támadja az anyaráksejtet és az áttéteket is. Nálam sikeresnek tűnik a kezelés

– idézi a Blikk a színészt, aki az Esti Frizbi felvételén mesélt állapotáról, és aki azt is bevallotta, hogy a dohányzásról már nem szokik le.

Nem lenne már semmi értelme letenni a cigit, mert a tüdőm már így is tele van nikotinnal. 54 éve dohányzom, mentálisan rosszabbat tenne, ha most abbahagynám, mint amennyire fizikailag ártalmas, szerintem.

Kiemelt kép: RTL Klub/Story Extra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik