Szórakozás

Székhelyi József: a tüdőrák nem rettenti el az énekléstől

A színész már gyógyulóban van, a közvetlen életveszélyt elhárították orvosai, így máris visszatér a színpadra, melyet egyébként hónapokig tartó kemoterápiája alatt is igyekezett nem elhanyagolni. Prózai szerepeivel semmi gond nincs, viszont a Vukban énekelnie is kell Karakként. 

Úgy érzi, készen áll a szerepre, és alig várja, hogy gyerekeknek játszhasson.

Kemény időszakon vagyok túl, de ebben a szakmában nem engedhetem meg, hogy beteg legyek. A szerető családom mellett ott van a hivatásom, amely olyan mértékű fegyelmet és akaraterőt követel, hogy nincs esélye a ráknak velük szemben

mondta a Blikknek. Kicsit aggódott, hogy ez a szerep ugrabugrálós és megviseli majd, de egyelőre minden rendben ment a próbákon. Székhelyit kemény fából faragták, korábban bordatöréssel is játszott már. Nem hagyja, hogy fizikai bajai eluralkodjanak élete felett:

Orvosaim elhárították a közvetlen életveszélyt, ami az elmúlt hónapokban fenyegetett, így már látom a gyógyulásom és talán az alagút végét is! Jelenleg kicsit rossz a vérképem, túl kevés vörösvérsejtem van, de erre is megvan a megfelelő gyógymód, amit kiváló szakemberek segítségével egész biztos átvészelek majd.

Kiemelt kép: MTI / Marjai János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik