Szórakozás

DJ Khaled elárulta, miért nem elégíti ki a feleségét orálisan

Egy 2015-ös The Breakfast Club interjúban mondta el DJ Khaled, hogy sosem elégítené ki a feleségét orálisan – ezt az idézetet pedig valaki posztolta a napokban, virálisan kezdett terjedni, mostanra nagyjából minden online lap írt róla, a Twitteren pedig sorra érkeznek a jobbnál-jobb reakciók.

Az ok ugyanis, amiért elutasítja az orális szexet az, hogy ő a király, a családfenntartó. Természetesen, ha a felesége mondana nemet arra, hogy őt orálisan kielégítse, az elfogadhatatlan lenne.

Én vagyok a ház királya. Más szabályok vonatkoznak a férfiakra. Mi vagyunk a királyok. Vannak dolgok, amiket nem akarsz megcsinálni, de meg kell. Én képtelen vagyok rá, nem megy.

mondta a rádiós interjúban, majd hozzátette: a nőnek dicsőítenie kell a férfit, amelynek az egyik eszköze az orális szex. Ő viszont más módon fejezi ki magát, például megkérdezi, hogy milyen volt a vacsora és persze gondol visel a családra, vagyis eltartja őket.

via GIPHY

Azt senki nem tudja, hogy DJ Khaled felesége, Nicole Tuck hogy viszonyul ehhez a kérdéshez, illetve hogy esik neki, hogy férje egyedüli kenyérkeresőként hivatkozik magára, miközben ő segít neki a vállalkozása ügyeinek intézésben, illetve saját divatmárkát is indított, melyet 2011 óta visz is egyedül.

A jelenség sajnos nem egyedi, ezért Sereg Tímea szexuálterapeutát, a 24.hu Kérdezd a szexterapeutát! blog íróját is megkértük, hogy mondja el véleményét arról, amikor egy kapcsolatban a fentiekhez hasonlóan más szabályok vonatkoznak a két félre. Sereg szerint

nem papírforma szerint haladunk az előjátékkal és a szexszel, nem ugyanazt adjuk, amit kapunk, hogy egyensúlyban legyünk. Nem is szabad, hogy erről szóljon, élje meg mindenki úgy a szerelmeskedést, ahogy számára a legteljesebb, legérzékibb. A kulturált szeretők odafigyelnek a partnerük kívánságaira, testi reakcióira, ha megkérik őket, hogy csókolják meg a nőt vagy férfit ott is, szívesen teszik, nem fintorogva, és nem pusztán azért, hogy viszonzást kapjanak. A szexualitás egyik alapszabálya, hogy sose csinálj olyasmit, amit csak azért teszel, hogy megkapd, amit akarsz.

Más kérdés, amikor a férfi – DJ Khaledhez hasonlóan – különféle elvi okokva hivatkozva utasít vissza valamit.

Ha egy férfi idegenkedik attól, hogy megcsókolja a nőt ott, és ezt elvekkel is bőven alátámasztja, feltehetően többről van szó, mint a saját férfi nemi szerepének bizonyítéka. Azok a pasik, akik ennyire ódzkodnak ettől, valószínűleg nem érzik magukat komfortosan a helyzetben, lehet, hogy nincs tapasztalatuk és nem akarnak csalódást okozni, lehet, hogy korábbi rossz élmény is közrejátszik, vagy egyszerűen ilyen a neveltetésük Néhány ember számára orálisan kielégíteni a szerelmét intimebb, mélyebb érzés, mint maga a közösülés. Lehetséges, hogy itt keresendő a fő probléma.

Tehát fölösleges kívülről ítélkezni más kapcsolatáról, mert nem tudhatjuk, mi játszódik le valójában a két fél között. Persze nem lennénk a feleség helyében, akinek a szexuális életén csámcsog a fél világ.

Amit pedig DJ Khaled üzenete a nem egyenlő szabályokról közvetít, nagyon káros, és nem csoda, hogy az internet kiborult rajta.

Lehet, hogy túl sok Maffiózokat nézett, és onnan tanulta, hogy orális kényeztetésben részesíteni egy nőt annyira rangon aluli és megalázó, hogy titkolni kell. Megvan az a jelenet, mikor Junior Soprano tortát nyom a nő arcába, mert az elpletykálta, hogy mi történt közöttük?

A Twitteren jönnek a jobbnál-jobb reakciók DJ Khaled “elveire” válaszul, összegyűjtöttük a legjobbakat.

Az a király, aki nem csinálja, nem király egyáltalán.

DJ Khaled eltévedt egy jet skivel, esély sincs rá, hogy megtalálja a klitoriszt

Egész nap a száját járatja, a feleségén mégsem képes használni. Wow

Wow eddig azt hittem, DJ Khaled mindenevő. Kiderült, hogy mégse

Imádkozunk DJ Khaled feleségének vaginájáért

Valaki továbbvitte ezt a gondolatot, hozzátéve, hogy az ima itt már nem elég, törvényt kell hozni.

A legtöbben úgy gondolják, hogy nagyon nem felnőtt viselkedés ilyen tiszteletlenül bánni a feleségével, kiteregetni a nő számára megalázó magánéletüket mindenki elé. Ehhez képest boldog család képét sugallják magukról.

DJ KHALED (@djkhaled) által megosztott bejegyzés, Máj 4., 2018, időpont: 7:38 (PDT időzóna szerint)

Persze ez a kép sem maradt kedves kommentek nélkül, többen felvetették, hogy a feleség nagyon kielégületlennek néz ki, és ha ennyire szereti, miért nem elégíti ki.

Kiemelt kép: Getty Images / Alexander Tamargo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik