Élet-Stílus

„Hatszor-hétszer is kellett naponta”: szexfüggőségéről vallott az ausztrál nő

Egy ausztrál nő egy rádióshow-ban beszélt szexfüggőségéről, ami a válása után alakult ki nála. Nadia Bokodynak egyszerre hat férfi is volt az életében, akiket rotációban „használt”, mert a függőjük volt.

Nem gondolom, hogy ez olyan sok lenne, de talán hat vagy hét alkalommal is szexeltem naponta. Voltak furcsa napok, amikor többel is mint egy férfivel , de kettőnél egy nap sose volt több

– mondta Nadia, majd arról is beszélt, hogy addig nem is gondolta, hogy függő, míg meg nem ismerte mostani barátját, Kait. Rájött, hogy ő többször akart szeretkezni, míg egy idő után barátja sem akart csak párnaponta. Az első visszautasítások igazán rosszul estek neki.

Nőként mindig azt a narratívát táplálják belénk, hogy a férfiak állandóan szexelni akarnak, falánkak és mindig készek rá.

Ezért az első visszautasításokkor azt gondolta, hogy vele lehet valami baj, de nem a függőség, hanem hogy nem elég csinos vagy túl unalmas lehet.

Saturday night, alright

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Az se volt feltűnő neki, hogy voltak olyan esetek is, mikor a munkáját is otthagyta, hogy találkozhasson valakivel.

Eljött az a pont, amikor már komoly hatással volt a mindennapjaimra. Nem tudtam koncentrálni a munkámra, egy idő után az ebédidőmben is olyan férfiakkal szerveztem meg találkát, akit éppen csak megismertem az interneten. Ezek a találkozók nagyon üressé és magányossá tettek.

Arról is beszélt, hogy azért sem ismerte fel az addikcióját, mert legtöbbször úgy gondolunk a függőségre, mint valami megfogható dologra, mint például az alkoholnál. A rádióadásban azt is elmondta, hogy mint sokaknál, nála is egy személyes dolog palástolása állt a függőség kialakulása mögött: „Gyerekkoromban nem volt mellettem egy stabil férfi szereplő.”

Mostanra Kaijal már monogám kapcsolatban él, és boldog, de ez nem volt mindig így:

Csak pár hete randiztunk, mikor el kellett utaznia a munkája miatt pár napra, vagy akár csak egy estére is, amire az én érzelmi reakcióm teljesen aránytalan volt. Rájöttünk, hogy nagyon függök a figyelmétől.

https://www.instagram.com/p/BNyBq7hhFOW/?taken-by=nadiabokody

Nadia nem gondolja, hogy a szexfüggőség egy olyan dolog lenne, amit már az első randin be kell vallani, de nem is szabad eltitkolni.

Ez egy mentális egészségügyi probléma, nem olyan valami, ami miatt szégyenkezned kell, és képesnek kell lenned arra, hogy nagyon őszinte legyél ezzel kapcsolatban a partnereddel.

A kedvenc pózáról is beszélt egyébként, ami nem más, mint a misszionárius, mert azt találja a legintimebbnek.

(via Daily Mail, kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik