Szórakozás

Meghan Markle féltestvére arról győzködi Harry herceget, hogy fújják le az esküvőt

Kicsit több mint két hét van már csak hátra a királyi esküvőig, de Meghan Markle családja nem túl lelkes a nagy nap miatt. A színésznő féltestvére odáig merészkeett, hogy levelet küldött Harry hercegnek, amiben húgát áztatja és amiben arról győzködi a brit trónörököst, hogy le kéne fújnia az esküvőt.

Még nem késő, Meghan Markle nyilvánvalóan nem a megfelelő nő számodra. Ahogy közeledik az esküvő napja, úgy válik egyre világosabbá, hogy ez lenne a királyi esküvők történetének legnagyobb hibája. Nem értem miért nem látod az igazi Meghan Markle-t, miközben az egész világ látja, milyen a valódi éne

– írja a kiábrándult Thomas Markle, aki levelében arra is kitért, hogy féltestvére, hogyan tette tönkre anyagilag közös édesapjukat.

Meghan Markle nem hívta meg az esküvőre az apját
Nem fért be a 600 vendég közé - egyelőre.

A férfi szerint a színésznő minden adósságát az apjával fizettette ki, majd amikor törlesztett gyorsan el is felejtette. Azt pedig külön nehezményezi, hogy Meghan – akit elég sekélyesnek tart – a sok segítség ellenére még az esküvőre sem hívta meg a családját.

Arról nem is beszélve, hogy nem hívta mega  saját családját, ellentétben egy rakás vadidegennek. Ki tesz ilyet? Még a saját apja sem kapott meghívót, akinek az oltárhoz kéne kísérnie. Neked és a királyi családnak véget kéne vetnie ennek az ál-tündérmeseszerű esküvőnek, még nem késő.

(InTouch)

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik