Szórakozás

VV Fanni testét új helyen keresi a rendőrség

Az elmúlt napokban úgy tűnt, végre előkerülhet a tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holtteste. A Fertő tó osztrák oldalán talált, feldarabolt női testről gondolták a nyomozók, hogy az egykori reality szereplőhöz tartozhat, de a vizsgálatok után kiderült, nem VV Fanni az.

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV Fanni édesanyja: Remegve várom, hogy kiderüljön, Fannit találták-e meg a tóban
Novozánszki Katalin szeretné, ha véget érne a bizonytalanság.

A magyar rendőrség most újabb helyszínen keresi a lányt. Hétfő óta búvárok és speciális szakemberek kutatják a Duna egy bizonyos szakaszát, mert valószínűsítik, hogy egy nádas közelében rejtette el gyilkosa VV Fanni holttestét.

A Novozánszki család azonban továbbra is bizonytalanságban él. Fanni édesanyja, Katalin pedig halványan még abban is bízik, hogy lánya mégsem halt meg.

Nagyon szeretném már, ha tudnék valami biztosat Fannikámról. Én nagyon bízom a nyomozókban, pontosan tudom, hogy mindent megtesznek, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély. Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót

– mondta a Blikknek Novozánszki Katalin.

Kiemelt kép: RTL2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik