Szórakozás

VV Fanni édesanyja: Remegve várom, hogy kiderüljön, Fannit találták-e meg a tóban

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )

Pénteken a Fertő tó osztrák oldalán egy női holttest torzóját találták meg, órákkal később pedig a fej is előkerült. A test már hónapok óta a vízben lehetett, így rossz állapotban van, de a nyomozók mindent megtesznek, hogy azonosítani tudják az áldozatot.

Fej nélküli holttestet találtak a Fertő tónál
Soprontól 24 kilométerre fedezték fel.

Egyelőre még csak feltételezés, de van rá esély, hogy a végtagok nélkül előkerült test a tavaly novemberben eltűnt VV Fannihoz tartozik. Sajtóértesülések szerint az osztrák rendőrség bekérte a magyar rendőrségtől az eltűnt személyek listáját.

A test megtalálásának körülményei rendkívül furcsák, ezért minden lehetőséget megvizsgálunk, hogy kiderüljön, erőszakos halált halt-e a vízben talált nő

– közölte a BVZ osztrák lappal Roland Koch ügyész.

VV Fanni édesanyja szerint hazudnak az anonim levélben lányáról
A rendőrség lefoglalt egy tízoldalas levelet, amiben az egykori valóságshow szereplő haláláról írnak.

Az egykori valóságshow szereplő édesanyja, Novozánszki Katalin egy hajtinccsel is a nyomozók segítségére van és bízik benne, hogy hamarosan véget érhet a bizonytalanság.

Eltettem emlékbe, bár akkor még nem gondoltam, hogy egyszer ilyen célra használják a lányom hajszálait. Tőlem is vettek a nyomozás elején DNS-mintát, pont ezért. Szinte remegve várom, hogy kiderüljön, Fannit találták-e meg a tóban. Szörnyű lenne, de legalább megszűnne ez a bizonytalanság, ami felőrli az idegeimet

– sírta el magát a Blikknek VV Fanni édesanyja.

Kiemelt kép: RTL2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik