Szórakozás

Dokumentumfilm készült Paris Hilton szomorú életéről

Paris Hilton szeretné, ha mindannyian tisztában lennénk azzal, hogy a világhír nem olyan csodás dolog, mint aminek kívülről látszik. A celebnő mindezt egy olyan dokumentumfilmben meséli, ami az amerikai társadalom és a közösségi oldalak kapcsolatát mutatja be, American meme / Amerikai mém címmel. A filmhez már egy rövid előzetes is készült, amiben Paris Hilton arról beszél, hogy már senkibe sem bízik, csak rajongóiban, mert ők legalább biztosan és őszintén szeretik őt. Elmondta, hogy kapcsolata a közösségi médiával sokkal nyomasztóbb, mint ahogyan azt milliónyi követői gondolnák, hogy hírneve miatt nagyon egyedül érzi magát, és hogy kevésbé érezze magát elszigetelve a külvilágtól, Twitteren és Instagramon tartja a kapcsolatot rajongóival.

Ugyanannyira szeretem a rajongóimat, amennyire ők szeretnek engem. Sokkal közelebb érzem magamhoz őket, mint bárki mást, akit ismerek. Valójában olyanok, mint a családom.

– mondja a videóban a celebnő, aki mint kiderült sokszor a telefonszámát is megadja rajongóinak, sőt beengedi őket a házába, amit a családja nehezen ért meg.

A dokumentumfilmet április 27-én mutatják be a Tribeca filmfesztiválon, ahol várhatóan Paris Hilton is megjelenik majd.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik