Szórakozás

Chris Zylka az a férfi, akihez Paris Hilton többször is hozzámenne

Iszonyúan izgatott vagyok, hogy életem szerelme és egyben a legjobb barátom jegyese lehetek. Sosem voltam ennyire boldog, ennyire biztonságban, ennyire szeretve. Minden tekintetben tökéletesen összeillünk, és ő megmutatta nekem, hogy léteznek tündérmesék

mondta Hilton eljegyzése után Chris Zylkáról.

De ki ez a férfi, és miért nem hallottunk róla idáig?

Hilton kisasszony is annyira szerelmes és boldog, hogy akár többször is hozzámenne Zylkához. Sőt, konkrétan ez a terv. Ne arra gondoljunk, hogy lesz polgári és templomi, esetleg a lakodalmat különválasztják a rokonoknak és a barátoknak, ennél többről van szó. Már a 21. születésnapját is öt különböző partival ünnepelte Hilton, miért lenne kisebb ünnepség az esküvő? Szeretne egy amerikait, és európait, egyet a világban szerteszét élők számára, egyet pedig élőben közvetíttetne a tévében. Biztosan szó szerint értelmezte a mesékben használt “világraszóló lakodalom” szófordulatot.

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2018, időpont: 10:30 (PST időzóna szerint)

A pár évekkel ezelőtt találkozott először, 2010-ben futottak össze az Oscar-partin, majd évekig flörtöltek egymással, de csak tavaly februárban hozták nyilvánosságra a kapcsolatot. Azóta sülve-főve együtt vannak, és decemberben Zylka megkérte a hotelörökösnő kezét. A férfi nevét előtte nem sokat hallottuk, pedig színészként dolgozik, és több ismert filmben és sorozatban is játszott, például a Csodálatos Pókemberben. Chris Zylka Ohióban nőtt fel, a Zylka édesanyja lánykori neve, és művésznévként vette fel. Vannak európai gyökerei, egyik nagyapja ukrán származású. Toledóban járt egyetemre, művészetet tanult, de sosem gondolt arra, hogy színész legyen. Mikor meglátta benne a szépséget, azonnal elhatározta, hogy ezzel akar foglalkozni és Kaliforniába költözött.

Los Angelesben eleinte nem volt hol laknia, és egy 7-eleven áruház parkolójában húzta meg magát a kukák mögött. Aztán éttermi munkákat vállalt, és egyszer csak rátalált a szerencse, egy menedzser felfedezte őt. Igazi mesébe illő fordulat.

Először 22 évesen kapott vendégszerepet egy sorozatban, a 90210 című Beverly Hills-i tinisorozat felújított verziójában. Innentől kisebb szerepei voltak a Hannah Montanában, az Everybody hates Chris sorozatban, illetve néhány kevésbé ismert filmben. Nem futott be hatalmas karriert Hollywoodban, azt sem tudjuk, jelenleg mivel foglalkozik, vagy milyen filmen dolgozik, csak Paris Hilton kapcsán hallani róla.

Tőle viszont viszont sok mindent megtudtunk a férfiról, például hogy nagyon ad a hagyományokra: fontosnak tartotta előbb az apjától megkérni a lány kezét, mielőtt letérdelt volna elé a gyűrűvel. Mindent tökéletesre akart, aztán sikeresen elrontotta, a hegy tetején történt lánykérés bájosan bénára sikeredett.

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2018, időpont: 12:06 (PST időzóna szerint)

Elköteleződését tetoválással is megpecsételte, Hilton nevét tetováltatta magára a Disney betűtípusával. Érdekes mondjuk, hogy Hiltonnak nincs Chris tetoválása, vagy legalábbis nem nagyon mutogatja. Pedig ő is minden interjúban hangsúlyozza, hogy élete szerelmét találta meg, és már az első randin tudta, hogy csak ő kell neki egy életen át.

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Nov 26., 2017, időpont: 3:31 (PST időzóna szerint)

Az eljegyzés nem lehetett akkora meglepetés, ugyanis a pár már jóval előtte megbeszélte jövőbeli terveiket, megegyeztek a házasságban és a gyerekvállalásban is.

Alig tudunk már várni, annyi tervünk van. Négygyerekes családban nőttem fel, biztosan nem egy gyereket szeretnék. Kettő vagy három, kettővel boldog lennék, de ha három születne, az csodálatos volna

– mondta Hilton, aki kapcsolatuk minden fontos fejleményéről beszámol Instagramon, Twitteren és a Facebookon is. Ezzel ellentétben Zylka egyáltalán nem létezik az online életben, se Instagram-profilja, se Twittere, Facebookra is utoljára 2014-ben posztolt publikusat. Ez meglehetősen furcsa, mert manapság mindenki, aki szeretné magát “eladni” a szórakoztatiparban, mérték nélkül tolja ki a tartalmat a világba.

Zylkának egyébként nem ez az első eljegyzése, Hanna Beth kezét kérte meg 2014-ben, majd felbontották a köteléket.

Hiltont egy óriási gyémánt gyűrűvel jegyezte el, amit a hölgy büszkén mutogat azóta is. Kicsit túl büszkén. A pletykák szerint ugyanis nem Zylka fizetett a gyűrűért. Az ékszert a Green & Co. készítette, Michael Greene, az üzlet tulajdonosa nem árulta el, hogy Zylka fizetett-e a gyűrűért, és arra sem válaszolt, hogy promóciós ajándék lenne-e. Nagyon valószínű, hogy az.

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2018, időpont: 9:58 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Getty Images / Greg Doherty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik