Szórakozás

Most már tényleg egész Amerika erről a jódlizó kisfiúról beszél

Szupersztár, de legalábbis mém lett a tízéves Mason Ramsay-ből.

Március 27-én került ki a Twitterre az alább látható rövidke videó, egy teljesen szürreális felvétel, amelyen egy csizmát ÉS csokornyakkendőt viselő kisfiú jódlizik egy amerikai szupermarketben. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a feltöltő nem számított rá, hogy a képek (de inkább a hangok) közel 200 ezer like-ot és több mint 20 millió megtekintést hoznak. Nézze csak, ez volt az:

A kisfiút Mason Ramsaynek hívják, 10 éves és egy 700 lelkes illinoisi településen él.

Most már mindenki ismeri őt, hiszen a legnagyobb érdeklődésre számon tartó videók főhősei előbb-utóbb Ellen DeGeneres műsorában kötnek ki; nem volt ez máshogy a kis Masonnel sem, az Ellen show-beli fellépés április 10-én került a YouTube-ra, a felvételt azóta több mint 6 milliószor látták.

Érdemes amúgy megnézni a videót, a kisfiú (hogy saját kútfőből vagy betanulva, nem tudjuk, de) parádés válaszokat ad a műsorvezetőnek: amikor például Ellen rákérdez, miért a Walmartban jódlizott Mason, a válasz így hangzik:

Mert csak Walmart van nálunk.

És ez még semmi. Hogy megértsük, mekkora kulturális jelentősége volt a Walmartban jódlizó kisfiúnak, nézzük meg a következő felvételt

Bizony, a kis cowboy produkciójából akkora mém lett, hogy emberek képesek elmenni a Walmartba és jódlizni. Nem vicc:

Hát persze, hogy ezek után már mindenhol a Walmartban jódlizó kisfiú tűnik fel.

 

(via Mashable, kiemelt kép: YouTube)

Szupermarketben énekelt himnuszt a csodás hangú férfi
„Figyelem, Walmart-vásárlók!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik