Szórakozás

Ezek voltak Arnold Schwarzenegger első szavai a szívműtétje után

„I’m back” – azaz „visszatértem”, idézte meg a Terminátor 2-ben elhangzó legendás szövegét Arnold Scwarzenegger, miután felébredt a sürgősségi szívműtétet követően, amit a péntek délutáni órákban hajtottak végre rajta az orvosok. A beavatkozás több órán át tartott, és az egykori kormányzó, illetve továbbra is aktív színész szóvivője, Daniel Ketchell a Twitteren jelentette be, hogy Schwarzenegger állapota stabil, és ő osztotta meg a rajongókkal Arnold műtét utáni első szavait is.

A 70 éves Schwarzenegger csütörtökön érkezett a Cedars-Sinai kórházba szívkatéterezésre. A TMZ úgy értesült, hogy a beavatkozás egy kísérleti eljárás volt, ami során komplikációk léptek fel, ugyanakkor az orvosok felkészültek arra, hogy sikertelen lehet a katéterezés,

így azonnal nyitott szívműtétet végeztek a színészen.

Nem ez az első alkalom, hogy Arnold Schwarzenegger szívműtéten esett át, 1997-ben a Batman & Robin című filmje idején aortabillentyű cserét hajtottak végre rajta – bár akkoriban az orvosok még nem látták szükségét a beavatkozásnak, a színész úgy döntött, hogy végezzék el a műtét addig, amíg fiatal. Az újabb Terminátor szerepre készülő színész abban az időben örökletes betegséggel magyarázta állapotát, aminek semmi köze sincs a testépítőként szedett szteroidokhoz – állítja a sztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik