Szórakozás

Béres Alexandra jóval népszerűbb, mint Rubint Réka

A Danubius Hotels ötezer embert kérdezett meg online felmérésében, hogy melyik magyar fitneszguruval mozognának együtt a legszívesebben, és Béres Alexandra toronymagasan nyert.

Még a második helyet sem szerezte meg Rubint Réka, csak harmadik lett, Katus Attila is megelőzte. Béres Alexandrát magát is nagyon meglepte az eredmény, ő sem gondolta volna, hogy ennyire népszerű a magyarok körében:

Nagyon meglepett ez a felmérés. Már az is, hogy ilyet készítettek. Rendkívül szeretek rendezvényekre járni, ez a legszebb része a munkámnak, mert mindig új embe­rekkel találkozom. Az a sok-sok érdeklődő tekintet mindig feltölt. Rögtön látom a reakciót, tudok velük azonosulni, ezt nagyon szeretem. Az elmúlt húsz évben rengeteg emberrel találkoztam, foglalkoztam. Színes a paletta. Nagyon sok helyre megyek az országban, sok nőhöz tudok szólni, hogy a versenyzői létből hogyan léptem át egy egészséges életmódba, aztán családom lett, anya lettem. Sok korosztállyal foglalkozom, szeniorokkal is. Minden emberhez igyekszem közvetlenül, megértően viszonyulni, ráhangolódni a problémáikra

– mondta a Borsnak a fitneszedző. Bérest egyébként 41% választaná edzőjének, míg Rubint Rékát 15,2%.

Kiemelt kép: Instagram / @beresalexandra_hivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik