Élet-Stílus

Rubint Réka ezt üzente Sebestyén Balázsnak

Sebestyén Balázs hamarosan az egzotikus Zanzibárra utazik. Olyan helyet keresett szabadsága eltöltésére, ahol nincsenek magyarok és zavartalanul pihenhet. Erre kiderült, hogy pont ott lesz Rubint Réka alakreform tábora, amelyen több száz magyar hemzseg majd. Balázs a Rádió1-en beszélt arról, hogy nem felhőtlen a boldogsága emiatt.

Rettenetesen megszívtam már megint. Ugyanaz az ország, ugyanaz a sziget, és ugyanaz a szálloda, háromszáz, vérben forgó szemű, felbátorodott, zumba-aerobic rajongó magyar, Rubint Réka és Schobert Norbi követőivel megyek el Zanzibárra. Ott tartják a táborukat. Imádom Rékát, imádom Norbit, de én azért mentem oda, mert ott biztos nincsen magyar. És mit fogok hallani reggel 7-kor a medencénél? Mire kelek majd?

– utalt a napi há­romszori edzések és a háromszáz táborozó ricsajára a műsorvezető, aki attól tart, rengeteg előnytelen kép készül majd róla.

Ezután Rubint Réka a Facebook-oldalán válaszolt Sebestyénnek.

Folyamatosan jönnek az üzenetek, hogy hallottam-e Balázsék reggeli műsorát a Rádió 1-en. Mindig hallgatom, de ma épp nem ültem még autóban, amikor arról volt szó, hogy Balázs u.abba a szállodában fog pihenni, ahol mi táborozunk a következő 10 napban. Nyugi Balázs! Fantasztikus 1 hét vár Rád!!! Imádni fogod az én Drága Alakreformos csapatomat!!!

– üzente a fitneszlady.

Folyamatosan jönnek az üzenetek, hogy hallottam-e Balázsék reggeli műsorát a Rádió 1-en. Mindig hallgatom, de ma épp nem…

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2018. március 23.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik