Lakatos Márk stylistmunkái mellett egyre nagyobb figyelmet szentel gasztrouniverzumának is.
Nagyjából 2-3 éve indítottuk el a Lakatos műhelyet ezen a street bistro-vonalon. Megálljuk a helyünket, az olyan nagy ívű séfek mellett is, mint például a Michelin-csillagos Széll Tamás, akinek ugyanitt van étterme. Sikerült valami olyat létrehozni, amit szeretnek az emberek, itt kifejezetten a saját töltésű kolbászokra gondolok. Úgy tűnik, hogy nagy az igény Lakatos Márk kolbászaira
– mondta a Blikknek Lakatos, akinek az ételei idén sok fesztiválon is megtalálhatóak lesznek.
Jártunk, járunk furgonnal különböző fesztiválokra. Street food-fogásokkal természetesen, most ebben lépünk egy nagyot. Az a séf, Varga Dániel, aki engem felkészített a Konyhafőnökre, segít nekem. Az idei szezon fogásait együtt fogjuk összeállítani, jóbarátok vagyunk, és megvan köztünk a szükséges kémia.
(Kiemelt kép: TV2)