Szórakozás

Lakatos Márk így közölte édesapjával, hogy meleg

Lakatos Márk 19 éves korában Madridba tartva a Ferihegyi gyorsforgalmi úton vallotta be édesapjának homoszexualitását.

Rákérdezett, hogy akkor most tényleg nincsen barátnőd? Nincs, apu, tényleg nincs, megbeszéltük már sokszor – reagáltam. Jó, akkor most meleg vagy? – intézte hozzám a kérdést. Végiggondoltam, hogy na, akkor most mi van, ez hogy legyen, ezt a helyzetet hogyan kezeljük. Akkor én azt mondtam, hogy ’jó, nagy levegő, ha nem most, akkor mikor

– mesélte a ma esti Lakástalkshow-ban a stylist, aki édesapja kapcsán elárulta azt is, hogy korábban nagy harcai voltak, viszonyuk csupán az elmúlt években rendeződött.

Apámtól kettőnkről tanultam nagyon sokat, azt, hogy az indulatokat és a fájdalmakat nem szabad nagyon sokáig táplálni, hanem el kell jutni arra a pontra, hogy túllépj és össze tudj ölelkezni azzal az emberrel, akivel bármennyit is harcoltál, mégis az apád és van közös dolgotok, van közös szeretet

– jegyezte meg Márk, aki már kisgyerek korától kezdve ufónak érezte magát a saját családjában, a környezetében, sőt meleg kisfiúként a társadalomban.

Lakatos Márk a VIASAT3 műsorában úgy fogalmazott, még nem volt igazi párkapcsolata, de most már nem tartja lehetetlennek, nem küzd ellene:

Soha nem gondolkodtam párkapcsolatban. Volt egy-két zűrös nagy szerelmi életem és csalódásom, kalandom. De ezek nem voltak párkapcsolatok, hanem inkább furcsa, keserű, hosszú sztorik, pontosan kettő és akkor én ezt nagyjából le is zártam, hogy nekem minek párkapcsolat.

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik