Szórakozás

Judy a 36. arcműtétén is túl van

Idén év végén már húsz éve lesz, hogy a Groovehouse énekesnője autóbalesetet szenvedett, amiben egyéb sérülései mellett, súlyosan roncsolódott az arca is. Judy néhány hónapja átesett a 36. korrekciós műtéten is, ami kilenc óráig tartott.

Rendszeresen elmegyek az orvosomhoz, aki ilyenkor alaposan megvizsgál. Most látta indokoltnak, és javasolta, hogy tíz év után itt az ideje egy korrekciós műtétnek. Egy kilencórás operációt végeztek el rajtam, ez volt a harminchatodik. Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán feszesebb a bőr, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz. Illetve a szám szegletében van egy vágás, vagyis egy betokosodott heg, ami engem nagyon zavart

– mondta a Borsnak Judy, aki a több tucat operáció ellenére egyáltalán nem tartja magát műtétfüggőnek.

Sokszor előkerülnek ezek az operációs dolgok, és mindig rám húzzák, hogy műtétfüggő vagyok. Pedig semmi olyan nem történt az elmúlt tíz év alatt, ami miatt az lennék. Nyilván, aki elszenvedett egy olyan autóbalesetet, mint én, annak elkerülhetetlen a sok műtét. Persze változott az arcom, de ezek a műtétek nem azért vannak, mert annyira, de annyira szeretném, hanem hogy egy kicsit jól érezzem ma­gam.

Judy szülei megrémültek lányuk 36. műtétje alatt
Az énekesnőn 10 év után végeztek korrekciós beavatkozást.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik