Szórakozás

Kiss Ramóna hozzászokott, hogy bántják

Az RTL Klub maximális bizalmat és több műsort is megszavazott Kiss Ramónának, így tavaly ő lett az a tévés, akit a legtöbben láttak. Ám a Barátok köztből megismert lány műsorvezetőként már nem jön be mindenkinek, sokszor a kommentelők kereszttüzébe került.

 Amikor a Barátok közt­nek vége lett, és az RTL Klub megtisztelt azzal, hogy én moderálhattam az X-Faktort, még én sem gondoltam, hogy végül ennyi feladatot kapok. Mindegyik másért volt megtisztelő, a Celeb vagyok például azért különösen, mert a humoros oldalamat is megmutathattam. A bántásokra viszont fel voltam készülve, volt 16 évem a sorozatban, amíg megszokhattam

– mondta a Borsnak Kiss Ramóna, aki szerint a napi szappanoperás szereplése, Szentmihályi Zsófi karaktere ugyanúgy áldás is, mint átok.

16 évig Szentmihályi Zsófiként láttak a nézők, ami ugyan egy felvett szerep, színészi feladat, mégis sokak fejében a mai napig úgy élek, mint Zsófi, vele azonosítanak. Az utcán is így szólítanak sokan. Az X-Faktorban azonban meg kellett ismerniük az igazi Kiss Ramónát. Pár hónap, maximum pár év és megszoknak a nézők.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik