Szórakozás

Csillagkulcs szorult a kukijára – tűzoltók vágták le

Mármint a szerszámot. Mármint a csillagkulcsot.

Lassan rovatot indíthatnánk a tárgyakba szorult péniszeknek, olyan gyakran történik mostanában tragikus eset.

A legújabb áldozat egy walesi úriember, akit a newporti kórház sürgősségi osztályára kellett szállítani, miután a nemi szervére szorult egy csillagkulcs.

A meghökkent orvosok nem tudtak mit kezdeni a szerszámba szorult szerszámmal, ezért – ahogy az ilyenkor történni szokott – ki kellett hívni a tűzoltókat.

A brigád végül egy speciális vágóeszközzel eltávolította a kulcsot, a férfi zavarban volt, de komolyabb sérülés nélkül megúszta. A tűzoltóság vicceskedő posztban számolt be az esetről a Twitteren, közölték, hogy egy delikvens új szintre emelte a csavarozást, és mindenkit arra kértek, hogy rendeltetésszerűen használják munkaeszközeiket. A tweetet később eltávolították.

Bizonyára nem csak bennünk bujkál a kérdés, hogy hogyan/miért történt mindez.

Az orvosok azt mondják, kifaggatták a beteget, de ködösített, és csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy baleset történt.

A szerszámszex tekintetében sem az említett walesi úr az első, emlékezhetünk a kínai férfira, akinek a cerkáját két órán tartó munkával sikerült kiszabadítaniuk a tűzoltóknak, miután a testrész beleszorult egy csavarkulcsba, vagy a szintén kínai kollégájára, akit fogorvosok szabadítottak ki egy munkaeszközből.

Villáskulcsba szorult egy férfi pénisze, a tűzoltók sem tudták levágni
Végül fogorvosok szabadították ki a kínai férfi férfiasságát.

via Sun, kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik