Élet-Stílus

Tűzoltók szabadították ki egy kínai férfi csavarkulcsba szorult péniszét

Rendesen izzadhatott, míg a tűzoltók két órán át egy sarokcsiszolóval dolgoztak a szerszámon.

Nagyjából két órán tartó munkával sikerült kiszabadítaniuk a tűzoltóknak egy kínai férfi péniszét, miután a testrész beleszorult egy csavarkulcsba – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett férfi kedden tért be egy kórházba Guangzhou kórházába a problémával, ahol az orvosok hamar megállapították, hogy nincsen megfelelő szerszámuk a kényes művelet elvégzésére.

Az orvosok végül egy közeli tűzoltóságtól kértek segítséget a csavarkulcs levágására. A tűzoltók végül egy sarokcsiszoló segítségével szabadították kis a férfi szerszámát a szerszámból. A művelet a beszámolók szerint két órán át tartott, hiszen rendkívül óvatosan kellett dolgozniuk a megduzzadt péniszt fogva tartó csavarkulcson, nehogy sérülést okozzanak a testrészen.

A beavatkozásról videó is készült.

Az orvosok elmondása szerint a tűzoltók az utolsó pillanatban mentették meg a férfi péniszét, amit már a nekrózis, azaz az elhalás fenyegetett. A férfi azt nem közölte, hogy férfiassága mégis hogyan szorult be a csavarkulcsba, ami minden bizonnyal egy csillagkulcs lehetett.

A kínai tűzoltóknak egyébként kezdenek elég rutinosak lenni olyan esetekben, amikor beszorult péniszt kell fleksszel kiszabadítani. Használták már acél péniszcsapda, acélgyűrű vagy „mágneses terápiára használt” mágnesek szétvágására. De amikor már ők sem tudnak segíteni, akkor még mindig be lehet vetni fogorvosokat.

Villáskulcsba szorult egy férfi pénisze, a tűzoltók sem tudták levágni
Végül fogorvosok szabadították ki a kínai férfi férfiasságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik