Szórakozás

Gregor Bernadett: 40 felett lettem igazán önmagam

Gregor Bernadett nevéről sokaknak férfimagazinos képei vagy válási drámái jutnak eszébe, pedig a színésznő már rég nem a népszerűségért él. Sőt, bármikor kibújik egy tévés szereplés alól, ha az a színházi munkájának rovására menne. 

A Borsnak adott interjúban arról beszélt, hogy 40 éves kora fölött érezte, hogy igazán beérett nőként és színészként is, most már nem azért osztják rá a szerepeket, mert jól áll rajta egy ruha, hanem mert értékelik művészként.

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint húsz évvel ezelőtt, nem közhely, hogy egy nő negyven felett lesz igazán önmaga, amikor saját magát is ismeri, bír elég élettapasztalattal ahhoz, hogy tudja, mire van szüksége, akár a férfiak terén is.

Jelenlegi párjával, Szarvas Attilával együtt dolgoznak egy darabban, kapcsolatukról így beszélt:

A kapcsolatunk elején, ha feltették ezt a kérdést, azt válaszoltam, a legjobb dolog együtt élni és dolgozni. Ötödik éve vagyunk együtt, ma már azt mondom, jól esik néha külön is lenni nekem is és Attilának is. Ez nem azt jelenti, hogy kihűlt, ellangyosodott volna a kapcsolatunk, mindössze azt, hogy lett igényünk a külön töltött időre is. Egy idő után az embernek lesz egy biztonsága egy kapcsolatban, ha már érzi, hogy megvan a másik.

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik