Szórakozás

Gregor Bernadett most jött rá, hogy régen milyen jó nő volt

A darts után a Forma–1-ben sem lesznek a jövőben hoszteszlányok, akik a táblákkal fogadják a versenyzőket. Az erről szóló cikkében a Daily Mail bőséges képi illusztrációt mutat – összesen 13 képet –, kettő ezek közül a Hungaroringen készült. Az egyik 1999-ben, három modell és egy tucat fotós látható rajta, a másikon a kép leírása szerint „egy grid girl egy F1-es autó előtt a 2001-es Magyar Nagydíjon, ahogy fotósok készítenek képet róla”. Ő nem más, mint Gregor Bernadett.

Gregor Bernadett a 2001-es Magyar Nagydíjon
Fotó: Andreas Rentz / Bongarts / Getty Images

Az Újszínház színésznője nem látta a cikket, de nagyon örült, amikor a Bors felhívta rá a figyelmét.

Nagyon meglepődtem, de nem csak azon, hogy benne vagyok a lapban. Azon sokkal jobban, mennyire jó ez a kép. Csinos lány voltam, és rossz érzés, hogy akkoriban ennek egyáltalán nem voltam tudatában. Abban az időben nagyon sokat bántottak, mindig ta­lált rajtam valaki fogást. Most már tisztán látom, hogy sok lehetett az irigyem. Mai fejjel sokkal magabiztosabb lennék, és nem foglalkoznék a piszkálódókkal, kötekedőkkel. Középkorú nőként nagyon büszke vagyok ezekre a képekre. Ez a fotó egyébként a 2001-es nagydíjon, a Hungaroringen ké­szült. Az Orange Arrows csapata kért fel, hogy legyek a háziasszonyuk

– mondta a lapnak Gregor Bernadett, aki hozzátette: a 2001-es nagydíjon készült a CKM magazinba egy fotósorozat, azok közül lehet az egyik kép, amit a Daily Mail kiválasztott.

Gregor Bernadett először mutatta meg smink nélküli arcát
A 45 éves színésznő beauty vloggernek állt.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik