Szórakozás

Most akkor tényleg Brad Pittnek szül gyereket Jennifer Aniston?

Mi lesz most Jennifer Anistonnal, hogy elválnak Justin Theroux-val? Egyáltalán miért válnak el, és mióta nincsenek együtt? Tényleg újra összejön Brad Pitt-tel, és szül neki egy gyereket, közel ötvenévesen? Rengeteg hülye kérdés, amire bár reménytelen, de megpróbálunk választ adni.

Ha valaki meghallja Jennifer Aniston nevét, akkor először nagy valószínűséggel a Jóbarátok ugrik be, másodszor meg Brad Pitt neve — annak ellenére, hogy már több mint tíz évvel ezelőtt, 2005-ben elváltak. Justin Theroux a kutyának se jut eszébe, pedig az elmúlt hét évet vele töltötte a színésznő. Najó, kicsit talán kevesebbet, mert bár most jelentették be, hogy ennyi volt, valójában már tavaly év végén szétmentek – hogy a válást hivatalosan mikor mondják ki, az pedig megint egy másik kérdés, nem nagyon szokták elsietni.

Jennifer Aniston újra szingli lett
Bejelentették a közös elhatározást férjével: különválnak.

Jennifer Aniston és Justin Theroux először a Trópusi vihar forgatásán találkoztak 2007-ben, azután, hogy a színésznő szakított Vince Vaughnnal, és azelőtt, hogy összejött John Mayerrel. Három évvel később, 2011-ben azonban újra találkoztak a Hippitúra forgatása alatt, és sikeresen egymásba szerettek. Theroux szinte azonnal odaköltözött Anistonhoz, és elkezdtek igazán giccses párként viselkedni, például összeillő ruhákba öltözni. Óriási volt a szerelem, még egy kutyát is örökbe fogadtak, 2012-ben pedig el is jegyezték egymást. Az esküvővel viszont nem rohantak, helyette inkább mindig hatalmas partikat rendeztek, ahova fél Hollywoodot elhívták, és olyanokkal buliztak együtt, mint Ben Stiller, Ellen DeGeneres, Demi Moore, Jimmy Kimmel, illetve Courteney Cox.

2014-ben állítólag azért nem házasodtak össze, mert akkor mondta ki egymásnak az igent Aniston exe, Brad Pitt és Angelina Jolie is,

persze ez inkább csak egy béna pletyka volt. Sokkal valószínűbb, hogy egyszerűen nem volt még kedvük megszervezni az esküvőt. Szerelmüket viszont továbbra is bőszen bizonygatták az újságoknak, boldogan nyilatkoztak arról, hogy mennyire imádják a másikat, vagyis nem úgy tűnt, mintha problémáik lennének. Végül három évvel az eljegyzés után, Justin Theroux 41. születésnapján házasodtak össze gyakorlatilag titokban Bel Air-ben található otthonukban. A meghívottak úgy tudták, hogy a színész szülinapi bulijára kaptak meghívót, és végül csak a helyszínen tudta meg mindenki, hogy Aniston és Theroux esküvőjére érkeztek.

Utolsó közös, hivatalos megjelenésük 2017 nyarán volt, amikor Justin Theroux csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. A nagyon szemfüles – vagy inkább gyanakvó – rajongóknak viszont pár nappal ezelőtt már feltűnhetett, hogy valami nem oké, mert Aniston férje nélkül ünnepelte születésnapját, míg Theroux New Yorkban sétáltatta kutyájukat, és néha benézett a divathétre.

#happybirthday to my sister from another mother #jenniferaniston ❤️u so much!

A post shared by aleenkeshishian (@aleenkeshishian) on Feb 12, 2018 at 7:50am PST


De hogy pontosan mikor romlott el köztük minden, és mi volt az oka annak, hogy 2017 végén úgy döntöttek, ennyi volt, azt valószínűleg soha nem tudjuk meg. Pláne mert válásuk bejelentésekor azt is elmondták, hogy

ahogy esküvőjüket, úgy válásukat sem szeretnék a nyilvánosság előtt lezavarni

Igaz, nagyon úgy néz ki, hogy az okok nem is érdekelnek senkit, az emberek sokkal inkább azzal foglalkoznak, hogy Jennifer Aniston mikor jön újra össze a szintén egyedülálló Brad Pitt-tel. Legalábbis a Twittert elárasztották a javarészt viccelődő posztok, amikben azért könyörögnek, hogy Aniston hívja fel exét, hogy a világ végre túltehesse magát azon, hogy anno szakított Hollywood elsőszámú álompárja.

Sőt, valakinek az is eszébe jutott, hogy mennyire durva lenne, ha végül Jennifer Aniston lenne Angelina Jolie gyerekeinek a mostohaanyja.

Persze egészen nyilvánvaló, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt nem fognak újra összejönni, mint ahogy az is elég egyértelmű, hogy a 49 éves színésznő már nem fog gyereket szülni, akkor sem, ha a fél világ évek óta emiatt nyomasztja őt.

Jennifer Aniston: Gyerekem nincs, viszont elegem van
A színésznő helyre tette azokat, akik nem tudják másról, csak a terhességről kérdezni.

Nem, Brad Pittnek sem.

Kiemelt kép: Getty Images/Gregg DeGuire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik