Szórakozás

Gáspár Bea új szerepben tér vissza a képernyőre

A Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagjanként tér vissza tévébe Gáspár Bea, tudta meg a Blikk. Az eddigi zsűritagok, Wossala Rozina és Sárközi Ákos nem vesznek részt most a műsorban. 

Gáspár Bea mindenet megtesz, hogy felkészüljön a kihívásra:

Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. 17 éves korom óta napi szinten főzök, háziasszonyként figyelem majd a versenyzőket, és azt is tudom, hogy mit éreznek, mi mindenen mennek át a főzések alatt. Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és így van ezzel a családom is. Nincs olyan, hogy nálunk féltékeny legyen valaki a másikra, mert szerepel egy nívós műsorban. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat. Mindent megnézek, elolvasok, ami a gasztronómiáról szól.

Mivel Gáspár háziasszonyként 25 éve főz, elegendő tapasztalattal bír egy ilyen műsorhoz Sárközi Ákos, az egyik előző zsűritag szerint.

A fogyasztó szemszögéből fogja majd bírálni a fogásokat, még közelebb hozva a gasztronómiát a nézőkhöz. Nála nem feltéltenül a külalak lesz az elsődleges szempont, hanem a jó íz.

Gáspár hatalmas sikerként élte meg, hogy ő nyerte a Konyhafőnök VIP első szériáját, és azóta komoly elhatározása, hogy gasztronómiával fog foglalkozni, tervei közt szerepel étterem nyitása és gasztrovlog indítása is.

Kiemelt kép: Instagram / @gasparbea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik