Szórakozás

Csaló miatt érik kellemetlenségek Bea asszonyt

Gáspár Győző felesége nevében hoztak létre kamu profilt a Facebookon, ami miatt Bea magyarázkodni kényszerült, és több lehetőséget is elszalasztott.

Ismét fura kalandokba keverednek Gáspárék: újabban valaki azzal kergeti őket őrületbe, hogy képtelenségeket oszt meg Bea asszony nevében a Facebookon – írja a Bors.

“Két hónapja kezdődött ez az őrület, amikor valaki Gáspárné Balla Beáta néven, egy rólam készült régebbi fotóval regisztrált a Facebookra. Én egyébként nem vagyok fent ezen a közösségi oldalon, csak az Instagramon. Az egyelőre ismeretlen személyiségrabló valószínűleg az ismerősöm, mert az onnan leszedett fotóimat osztja meg mindenféle lehetetlen történettel együtt. Most már betelt a pohár, mert sokan abban a tudatban vannak, hogy én kezelem azt a Facebook-oldalt, és ott írtak nekem: jótékonysági rendezvényre vagy tévéműsorra kértek fel, interjúra hívtak. Ez a személyiségrabló pedig a nevemben válaszolgatott mindenféle hülyeséget, amiről csak utólag értesültem. Emiatt lemaradtam több lehetőségről, de kellemetlen helyzetekbe is kerültem. Tarthatatlan és tűrhetetlen ez az állapot! A Facebook szakembereinek hiába szóltunk már többször is, nem tettek semmit…” – mesélte a bulvárlapnak felháborodottan Gáspár Bea. A hamis adatlapot több mint 21 ezren lájkolták már a közösségi oldalon.

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik