Szórakozás

Szerződést bontottak Pintér Tibor színházával

A celeb Sziget Színház nevű társulatát kirakták eddigi állandó, szigetszentmiklósi helyükről. A helyi művelődési ház szerződést bontott Pintér Tiborral.

Szeptember óta tárgyalunk Pintér Tiborral és a Sziget Színház művészeti egyesület vezetőségével arról, hogy kapcsolatunk jellegét megváltoztassuk. A kulturális bizottság is megvitatta az ügyet, és jóváhagyta a szerződésbontást közös megegyezéssel, amely január elsejével lépett életbe. Továbbra is lehetséges az együttműködés a Sziget Színházzal, azonban minden új darabról egyedi megállapodást kell kötni

– nyilatkozta a Blikknek Lázár Gergely, a Városi Könyvtár igazgatója.

A napilapnak ugyanakkor egy képviselő arról beszélt, hogy Pintérrel nem volt könnyű együtt dolgozni.

Nehéz természet, nagyon sok kollégával nem jött ki jól. Rendszeresek voltak a hangos összetűzések, ami miatt folyton volt egy rossz alaphangulat. Sokan nem is bírták ezt a feszült állapotot, és eljöttek a színháztól. Egy percig sem csodálkozom a történteken.

A Jimmy-musicalra készülő Pintér egészen más indokot említett a szerződésbontás okára.

A Szigetszentmiklósi Sziget Színházat én alapítottam, a színház otthona eddig a Szigetszentmiklósi Művelődési Ház volt. A teátrum azonban kinőtte a kis befogadóképességű művelődési ház kere­teit, és miután társulata a Nemzeti Lovas Színház társulatának magja, ezért új utakat és befogadóhelyeket keresünk. A színház produkciói továbbra is láthatók lesznek az országban, sőt Szigetszentmiklóson is, ahol tudtommal már most nagyon hiányolják az általam vezetett társulat szórakoztató előadásait.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik